Χίος: Εχω τους λαθρομετανάστες κλέφτες σε βίντεο, αλλά οι Αστυνομικοί μας λένε ότι έχουν εντολές να μην τους αγγίζουν (Βίντεο)

Πού να πει τον πόνο της; Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου έξω από το Τελωνείο στην προκυμαία ξεσπά στην κάμερα, χωρίς όμως να δείξουμε το πρόσωπό της, γιατί φοβάται.

www.eglimatikotita.gr -07 Αυγούστου 2016 Την κλέβουν εν ψυχρώ, όταν ζητάει να πληρωθεί της δείχνουν ότι εξέχει ο... λαιμός της, φωνάζει την Αστυνομία και της απαντούν ότι έχουν εντολές άνωθεν να μην αγγίζουν κανέναν για να μην ξεσηκώνονται, η ίδια δεν μπορεί να καταλάβει, αλλά την ουσία δεν τη χάνει.

“Εγώ”, μας λέει, “με κανένα Κόμμα δεν
είμαι, δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, αλλά συγνώμη, αυτή η Κυβέρνηση δεν παίζεται με τίποτα, δεν υπάρχει, αλλά μαζί της δεν θα υπάρχουμε και εμείς, που δεν φταίμε σε τίποτα.

Με τα πολλά πήγα στην Αστυνομία και μου είπαν δώσε 100 ευρώ να κάνεις μήνυση. Δηλαδή, να σκάσω 100 ευρώ για δυο κλεμμένες μπύρες.

Από πίσω βέβαια σου λένε και που τους πιάνουμε τίποτα δεν γίνεται. Η κυρία ξεκαθαρίζει. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, και οι Αστυνομικοί και οι Λιμενικοί τρέχουν αμέσως, αλλά τι να το κάνεις, είναι σαφές ότι κουμάντο δεν υπάρχει.”

Δείτε το βίντεο.

Τι να κάνει, το εκλαμβάνει πλέον ως φυσιολογικό γεγονός. Ο ιδιοκτήτης περιπτέρου στην Πλατεία Νικολάου Πλαστήρα (!) Λάμπρος Φιλιππάκης, μας έδειχνε σήμερα το ψυγείο που του παραβίασαν, λέγοντας. “Ήταν η σειρά μου, τον απέναντι τον έκλεψαν προχθές, χθες το περίπτερο στην προκυμαία”. Την ώρα που μας μίλαγε στην κάμερα, μας έδειξε δυο μετανάστες, που άνοιξαν το ψυγείο. “Τράβα”, μας έγνεψε, “μπας και πληρωθώ”. Πράγματι οι πελάτες πλήρωσαν... κανονικά. Αυτοί, οι επόμενοι άραγε;

alithia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα