Αθίγγανοι δείχνουν on camera τα κατάξανθα παιδιά τους -"Δεν είμαστε ολοι οι Ρομά το ίδιο"..(Bίντεο)


Μια μελαχρινή τσιγγάνα από το Ζεφύρι δείχνει on camera την κατάξανθη εγγονή της. "Δεν είμαστε ολοι οι Ρομά το ίδιο" λένε αγανακτισμένοι λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης στον καυταυλισμό τους που έγινε μετά το σάλο που προκάλεσε η υπόθεση της μικρής Μαρίας που βρέθηκε στα Φάρσαλα.
Η συντονισμένη έρευνα της αστυνομίας που έγινε σήμερα το πρωί σε καταυλισμούς τσιγγάνων στο Ζεφύρι και στο Μενίδι
προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των Ρομά που λένε πως δεν είναι δυνατόν να τους αντιμετωπίζουν όλους ως "ενόχους" επειδή έχουν κατάξανθα παιδιά στις οικογένειες τους.
"Aυτό το παιδί δε μοιάζει με τη Μαρία;" λένε οι τσιγγάνοι στο Ζεφύρι
Τσιγγάνοι δείχνουν on camera τα κατάξανθα παιδιά τους..

Δε διστάζουν μάλιστα να δείξουν τα παιδιά αυτά για να αποδείξουν πως σαν την μικρή Μαρία υπάρχουν και άλλα κοριτσάκια στους καταυλισμούς.

Οπως δήλωσε στο Newsit η γιαγιά του κατάξανθου κοριτσιού που βλέπετε "μας κατηγορούν οτι κλέβουμε παιδιά. Και εμείς είμαστε μελαχρινοί αλλά κοιτάξτε τι παιδί βγάλαμε".

Οι Ρομά στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Ζεφύρι δεν πιστεύουν πως τη μικρή Μαρία την απήγαγαν αλλά οτι την άφησαν στον καυταυλισμό στα Φάρσαλα. Ωστόσο όπως λενε στο Newsit "αν τελικά την άρπαξαν αυτό δε σημαίνει πως όλοι οι τσιγγάνοι είναι το ίδιο".
Keywords
Τυχαία Θέματα