Από το μανάβικο... δήμαρχος Μυκόνου..

«Καυτά» ζητήματα καλείται να διαχειριστεί η Ειρήνη Γρυπάρη..

Αν και έχει συνηθίσει να κάθεται στον πάγκο της λαϊκής αγοράς κάτω από τον καυτό ήλιο το νέο της πόστο είναι ακόμα πιο «καυτό».

Ο λόγος για την Ειρήνη Γρυπάρη που ανέλαβε ως δήμαρχος Μυκόνου σε μία περίοδο που το νησί καλείται να αντιμετωπίσει διάφορα σημαντικά ζητήματα.Μεταξύ αυτών η έντονη δυσοσμία των σκουπιδιών, η άνθηση του παρεμπορίου στα σοκάκια με τα προϊόντα - μαϊμού, ο ανεπαρκής δημοτικός φωτισμός καθώς και τα παράνομα beach bars.

Ωστόσο, η κ. Γρυπάρη δηλώνει στο «Πρώτο Θέμα» αποφασισμένη να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και υπόσχεται ότι ως γυναίκα του μεροκάματου θα φύγει με το κεφάλι ψηλά.«Είμαι 11 χρόνια στον δήμο και δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από έναν άνθρωπο. Αντιθέτως, έχω βάλει από την τσέπη μου για να βοηθήσω στη λύση των προβλημάτων και να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων μου» δηλώνει η δήμαρχος της Μυκόνου και τονίζει ότι σκέφτεται να προσλάβει και έναν ιδιωτικό νομικό σύμβουλο, τον οποίο θα πληρώνει από την τσέπη της.«Θέλω να γίνονται όλα με διαφάνεια και νομιμότητα.

Ξέρω ότι διακινδυνεύω αναλαμβάνοντας τη θέση γιατί είναι ένας δήμος που έχει να διαχειριστεί και ένα σκάνδαλο. Γι’ αυτό θέλω να είμαι προσεκτική σε ό,τι υπογράφω».Οι Μυκονιάτες πάντως κάνουν λόγο για μια γυναίκα τελείως ακομπλεξάριστη και για μια πληθωρική προσωπικότητα που κινείται τόσο στα σαλόνια όσο και στα αλώνια.

Η μισή δημοτική αρχή, δήμαρχος και αντιδήμαρχοι έχουν παυθεί από το καθήκοντά τους μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα της εμπλοκής τους ή μη στο μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο, όπου αιρετοί και δημοτικοί υπάλληλοι κατηγορούνται ότι ευθύνονται άμεσα ή έμμεσα για την εξαφάνιση τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα