Αυτός είναι ο σκηνοθέτης της «Ώρας του Διαβόλου» που σχηματίζει με τα δάκτυλά του το σύμβολο του Σατανά!

Ο ίδιος λέει πως η παράσταση είναι ακατάλληλη για άτομα κάτω των 15 ετών και αυτό γιατί όπως είπε ο Γρηγόρης Αποστολόπουλος “συζητώντας με τους ανθρώπους της παραγωγής, καταλήξαμε ότι ίσως ένα παιδί που τη δει, δεν θα μπορέσει να την καταλάβει και ίσως θα το βάλει σε περίεργους δρόμους, όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως δημιουργήθηκε όλη αυτή η ιστορία από ανθρώπους που δεν έχουν δει την παράσταση, δεν έχουν διαβάσει το κείμενο. Ακούσαμε ότι θα καούμε στην κόλαση και άλλα πολλά”.

Και συνεχίζει… “Πρόκειται για ένα φιλοσοφικό κείμενο του Πεσόα”, προσθέτει ο σκηνοθέτης “που πραγματεύεται τις
σκέψεις ενός ανθρώπου, που ο Πεσόα αφήνει ανοιχτό, δεν ξέρουμε ποιος είναι, είναι ο διάβολος, δεν είναι, αυτό ακριβώς γίνεται και στην παράσταση, ούτε η Μαρία είναι η Παναγία, είναι μια γυναίκα”.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

“Είμαι πολύ περήφανος γιαυτή την παράσταση, είναι μέσα στην καρδία μου και οι πρωταγωνιστές της, Γιώργος Χρανιώτης και Ευγενία Σαμαρά έχουν τιμήσει με μεγάλο ήθος αυτό το κείμενο” κατέληξε ο σκηνοθέτης, Γρηγόρης Αποστολόπουλος, που όμως δεν χάνει ευκαιρία με τα δαχτυλάκια του να υπονοεί ποπυ ακριβώς έχει πουλήσει την ψυχή του…

“Η Ώρα του Διαβόλου” το Δεκέμβριο θα παιχθεί στην Αθήνα και στη συνέχεια θα συνεχίσει το ταξίδι της στην Κύπρο.

stoxos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτός, Ώρας, Διαβόλου, Σατανά,aftos, oras, diavolou, satana