Hasna Ait Boulahcen.Η 26χρονη άθεη γυναίκα καμικάζι: Party animal, με πολλούς συντρόφους και «κολλημένη» στο Facebook

Ποτέ δεν διάβαζε το Κοράνι, λέει ο αδερφός για τη Hasna που ανατινάχτηκε στο Σεν Ντενί.

«Party animal». Με αυτά τα λόγια χαρακτηρίζουν γνωστοί της την πρώτη καμικάζι αυτοκτονίας στην Ευρώπη, τη γυναίκα που ανατινάχθηκε στο Σεν Ντενί έχοντας στο πλάι της τον πλέον καταζητούμενο τρομοκράτη, τον Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ.

20-11-15 Το όνομά της ήταν Hasna Ait Boulahcen, ήταν 26 ετών και δεν θύμιζε σε τίποτε τις γυναίκες μουσουλμάνες,
που ντρέπονται ακόμα και να δείξουν το πρόσωπό τους. Η Hasna ήταν μία νέα γυναίκα που αγαπούσε το αλκοόλ, το τσιγάρο, τους άντρες και δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία της.

Ο αδερφός της Youssouf Ait Boulahcen μιλώντας σε ξένα ΜΜΕ είπε πως η κοπέλα δεν ενδιαφερόταν καθόλου για θρησκευτικά ζητήματα, δεν είχε διαβάσει ποτέ το Κοράνι και άρχισε να φοράει μουσουλμανικά ρούχα και να καλύπτει το σώμα και το πρόσωπό της μόλις 30 μέρες πριν τη μάχη στο Σεν Ντενί.

«Ζούσε στον δικό της κόσμο. Συνέχεια μιλούσε στο τηλέφωνο και ασχολούνταν με το Facebook και το WhatsApp. Της έλεγα να συμμορφωθεί αλλά ποτέ δεν άκουγε, πάντα αγνοούσε τις συμβουλές μου και μου έλεγε πως δεν είμαι ο πατέρας της για να της λέω τι να κάνει» λέει ο Youssouf.
Περιέγραψε δε τη σχέση του με την αδερφή του ως προβληματική:

«Συνέχεια κριτίκαρε τους πάντες. Δεν δεχόταν να ντυθεί πιο σεμνά. Την Κυριακή την είχα πάρει τηλέφωνο να δω τι γίνεται και ακουγόταν πολύ περίεργα λες και δεν ήθελε να ζει!».

Ο αδερφός της τότε ανησύχησε και πήγε να τη βρει αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ, ούτε απάντησε στο κουδούνι.Τότε εκείνος έφυγε και η αδερφή του λίγο μετά τον πήρε τηλέφωνο.

«Ημουν θυμωμένος και της είπα να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο που με ανάγκασε να πάω μέχρι εκεί και δεν εμφανίστηκε» θυμάται ο Youssouf. Αυτή έμελλε να ήταν και η τελευταία επαφή τους...

Η διήγηση του Youssouf συνεχίστηκε:
«Τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Ποτέ κανείς δεν της έδωσε αγάπη, αντίθετα ήταν θύμα κακομεταχείρισης και απόρριψης.
Οταν ήταν 5 ετών η οικογένειά της την εγκατέλειψε και την παρέδωσε σε ανάδοχους γονείς.
Τότε η ζωή της βελτιώθηκε πολύ και έμοιαζε να έχει βρει την ευτυχία. Όλα χάλασαν πάλι στην εφηβεία. Αρχισε να κάνει κακές παρέες και να ζει έκλυτο βίο. Ποτέ δεν είμασταν ιδιαίτερα αγαπημένοι, καθώς μεγαλώσαμε χωριστά αλλά προσπαθούσα να τη συνετίσω».

Η οικογένεια της Hasna έφτασε στη Γαλλία το 1973και βρήκε σπίτι στο Παρίσι. Η Hasna γεννήθηκε το 1989 στο Clichy-la-Garenne, μία γειτονιά κοντά στο Σεν Ντενί όπου ανατινάχτηκε.

Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν πολύ μικρή και τότε δόθηκε για υιοθεσία.
Ενας γείτονάς της είπε για εκείνη ότι ήταν ένα «party animal» που συνέχεια πήγαινε για clubbing. Επίσης σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών, της άρεσε συνέχεια να καπνίζει αλλά και να αλλάζει ερωτικούς συντρόφους, χωρίς ποτέ να κάνει μία σοβαρή σχέση.

Ενας άλλος φίλος της είπε ότι της άρεσε ο δυτικός τρόπος ζωής και δεν φορούσε ποτέ hijab, ούτε πήγαινε σε τζαμί. Επίσης δεν ασχολούνταν με ειδήσεις, ούτε μίλαγε ποτέ για όσα γίνονται στη Μέση Ανατολή. Πολλοί τη φώναζαν «cowgirl» γιατί της άρεσε να φοράει καουμπόικα καπέλα.

Πηγή: protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα