Πανελλήνιο Κύπελλο Περιπέτειας 2011 - Wild Terrain Λασιθίου

Το Πανελλήνιο Κύπελλο Περιπέτειας, το πιο δύσκολο και θεαματικό είδος αγώνων 4Χ4 εκτόςδρόμου,που περιλαμβάνει αγώνες Adventure Trophy, όπου συμμετέχουν ομάδες των δύο αυτοκινήτων, καθώς και αγώνες Wild Terrain, όπου συμμετέχουν ανεξάρτητα αυτοκίνητα, θα ολοκληρωθεί με το Wild Terrain στο Λασίθι της Κρήτης στις 9-10-11/12/2011.
Ο τελευταίος αγώνας του Κυπέλλου
που θα κρίνει και τους...Κυπελλούχους του 2011 αναμένεται να συγκεντρώσει αυτοκίνητα και πληρώματα από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους θεατές. Στις πλαγιές του Καθαρού, πάνω από τον Άγιο Νικόλαο, ετοιμάζονται οι διαδρομές που θα κρίνουν τους διεκδικητές. Διαδρομές που θα δοκιμάσουν αυτοκίνητα, εξοπλισμό και πληρώματα.
Η Λέσχη 4Χ4 Λασιθίου σας προσκαλεί και σας περιμένει όλους, αγωνιζόμενους και θεατές, σε έναν αγώνα αντάξιο του θεσμού, ισάξιο, του πολύ πετυχημένου, κατά γενική ομολογία, περσινού για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς στο χώρο της απόλυτης Περιπέτειας.Και ένα σχόλιο αγωνιζόμενου από τον περσινό αγώνα που μας κάνει να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο:
''Μοιάζει σαν η Κρήτη και οι άνθρωποι της να έχουν μείνει στο καλό παρελθόν, όταν οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων ήταν διαφορετικές, όταν τη φιλία την ένιωθες και δεν ήταν μόνο στα λόγια. Η φιλοξενία τους είναι το κάτι παραπάνω που σε κάνει, ότι και αν γίνει στον αγώνα , να σκεφτείς ότι άξιζε τον κόπο να έρθω, γιατί δεν είναι εύκολο για τους περισσότερους να αφήνουν δουλειές και οικογένειες και να κάνουν τόσο δρόμο. Κι όμως η γεύση που μένει είναι της φιλοξενίας και της ζεστασιάς (μεταφορικά και κυριολεκτικά – καλοκαίρι!). Ευχαριστούμε γι αυτό όλα τα παιδιά. Και το γλέντι τους, κι αυτό βγαλμένο από τα παλιά. Καλό φαγητό, πολλή ρακή, πολλές μαντινάδες και μουσική, τι καλύτερο.''
Keywords
Τυχαία Θέματα