Η ΑΟΛΑΠ δεν ξεχνά

H ΑΟΛΑΠ για πέμπτη συνεχή χρονιά, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, δειχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, πρόσφερε λίγη χαρά στα παιδιά που έζησαν τον πύρινο εφιάλτη εκείνου του καλοκαιριού.
Tο πρωί της περασμένης Κυριακής, το Δ.Σ. της λέσχης, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Μιχάλη Αποστολόπουλο, επισκέφθηκε τις κοινότητες Σμέρνα, Αρτέμιδα και Μάκιστο και μοίρασε, σε όλα τα παιδιά (περίπου 40 συνολικά),...δώρα, προσφορά του καταστήματος
«COMFUZIO» των Αφων Καλογερόπουλου από τον Πύργο. Εκτός από τον πρόεδρο της ΑΟΛΑΠ, Μιχάλη Αποστολόπουλο, παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος Σταύρος Πάσχος, ο ταμίας Γιώργος Τουμπέκης και τα μέλη, Σπύρος Σπυρόπουλος, και Αποστόλης Βασιλόπουλος. Επίσης, κοντά στα παιδιά βρέθηκαν οι πρόεδροι των κοινοτήτων, Γιάννης Θεοδωρόπουλος (Σμέρνα), Βασίλειος Κυριακόπουλος (Αρτέμιδα) και Νίκος Πόθος (Μάκιστος).Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ, αφού ευχαρίστησε το κατάστημα «COMFUZIO» για την ευγενική προσφορά του, ανέφερε τα εξής: «Σήμερα, η ΑΟΛΑΠ δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, το κοινωνικό της πρόσωπο. Σε συνεργασία με τους χορηγούς της λέσχης στον τομέα των παιχνιδιών, τον Σάκη και Παναγιώτη Καλογερόπουλο, που έχουν το πολυκατάστημα «Κομφούζιο» στον Πύργο, επισκεφτήκαμε τα τρία πυρόπληκτα χωριά, Σμέρνα, Αρτέμιδα και Μάκιστο, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, για να προσφέρουμε χαρά και αγάπη στα παιδιά αυτών των κοινοτήτων, εναρμονισμένοι στο πνεύμα των ημερών. Η ΑΟΛΑΠ έχει άλλους δεσμούς με αυτές τις κοινότητες, ζήσαμε ωραία αγωνιστικά χρόνια, με χιλιάδες κόσμου, που έφερε εδώ η λέσχη για να παρακολουθήσει τους αγώνες και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όσα μας προσέφεραν αυτές οι περιοχές. Θα είμαστε πάντα κοντά τους, μαζί με τον χορηγό, το «Κομφούζιο» και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε αυτά τα παιδιά». Η ΑΟΛΑΠ λοιπόν, έχει κάνει θεσμό αυτή την φιλανθρωπική εκδήλωση και είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.
(Δελτίο Τύπου της ΑΟΛΑΠ)
Keywords
Τυχαία Θέματα