DACIA DUSTER «NO LIMIT»: Αποφασισμένο να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο Hill Club παγκοσμίως!

Η Dacia αποφάσισε να συμμετάσχει στην πιο διάσημη και πιο προκλητική ανάβαση στον κόσμο – το Pikes Peak International Hill Climb - που θα πραγματοποιηθεί στο Κολοράντο των ΗΠΑ, στις 26 Ιουνίου.
Η Dacia θα εισέλθει στην αμερικανική εκδήλωση, με ένα ειδικά κατασκευασμένο μοντέλο 850 ίππων, το...Dacia Duster
«No Limit». Το αυτοκίνητο, θα οδηγηθεί από τον τρεις φορές πρωταθλητή του Trophee Andros, Jean-Philippe Dayraut, του οποίου ο φιλόδοξος στόχος είναι απλά να αγωνιστεί και να νικήσει.

DACIA: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΛΜΗΣ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ
Η μάρκα Dacia του Ομίλου Renault, έχει ταρακουνήσει τον χώρο του αυτοκινήτου.
Σε διάστημα μόλις επτά ετών συνεχούς ανάπτυξης, έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες της αγοράς. Πράγματι, χάρη στη δημιουργία μιας γκάμας ιδιαίτερα αξιόπιστων οχημάτων, ευρύχωρων και προσεκτικά σχεδιασμένων που όλα διαθέτουν ασυναγώνιστη απόδοση και μοναδικά πακέτα εξοπλισμού για την τιμή τους, η Dacia έχει αναδειχθεί ως μια από τις πιο επιτυχημένες ιστορίες της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Το Duster off-roader που λανσαρίστηκε τον Απρίλιο του 2010, , ήταν το έκτο όχημα της μάρκας και αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι οι πωλήσεις του μέχρι σήμερα, έχουν φθάσει περίπου τα 127.000 οχήματα παγκοσμίως. Το μοντέλο αυτό, έχει επίσης, γίνει το αστέρι στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Dacia, καθώς συμμετέχει σε θεσμούς, όπως στον αγώνα σε πάγο Trophee Andros της Γαλλίας με τον Alain Prost (δύο φορές δεύτερος), στο Rallye Aicha des Gazelles (2η και 3η θέση, το 2011) και, πολύ σύντομα, στο Pikes Peak International Hill Climb.
Το πάθος της Dacia για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό αντικατροπτίζεται στις τολμηρές και φιλόδοξες αξίες που εκφράζουν τη μάρκα.

DACIA DUSTER «NO LIMIΤ»: ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ONE-OFF
Το Dacia Duster «No Limit» είναι ένα εξαιρετικό και πολύ ισχυρό αυτοκίνητο. Κατασκεύαστηκε ειδικά από ομάδες της Tork Engineering (σχεδιασμός, κατασκευή, συναρμολόγηση και ανάπτυξη), και της Sodemo (κινητήρας) σε συνεργασία με τη Renault Sport Technologies, η οποία προσέφερε τη μοναδική τεχνογνωσία του μηχανοκίνητου αθλητισμού και εφοδίασε το αυτοκίνητο με συγκεκριμένα εξαρτήματα.
Το Dacia Duster «No Limit» συμμορφώνεται με τις ειδικές διατάξεις του Aμερικανικού ανταγωνισμού «Unlimited», ο οποίος δεν καθορίζει ανώτατο όριο για τo μέγεθος ή την ισχύ του κινητήρα. Δεν υπάρχει επίσης ελάχιστο βάρος, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε ελαστικά και δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το σύστημα μετάδοσης ή της αεροδυναμικής.
Κάτω από το πολυεστερικό εξωτερικό του περίβλημα, το Dacia Duster «No Limit» διαθέτει μια σειρά από εξελιγμένα χαρακτηριστικά, όπως:

- Ισχυρό κινητήρα 850hp:
Ο κινητήρας έχει κατασκευαστεί ειδικά από τη Sodemo και βασίζεται στο μπλοκ NISSAN VR 38 DETT(3.8-λίτρων V6) του Nissan GT-R με συνέπεια να έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση, παρά το μεγάλο υψόμετρο που θα ανεβεί κατα την πορεία του, το οποίο ξεκινά στα 2
Keywords
Τυχαία Θέματα