Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη βοηθά στο να ληφθούν πρωτοβουλίες και να καμφθούν αντιστάσεις με σχετική ευκολία.
Αν μάλιστα το θάρρος συνδυάζεται με γνώση του αντικειμένου, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι θεαματικά. Στα αισθηματικά, το πλησίασμα της Αφροδίτης στον Ποσειδώνα και στον Κρόνο αναμένεται να συμβάλλει στην δημιουργία κάπως «μπερδεμένων» σχέσεων. Ωστόσο σε δημιουργικό επίπεδο, η σύμπλευση του φανταστικού με το πραγματικό, δεν είναι μόνον εφικτή αλλά και γόνιμη.
Κριός
Μέσα από το χώρο εργασίας καταφέρνετε να βγάλετε ένα προφίλ το οποίο σας δημιουργεί την ικανότητα να ηγηθείτε. Αισθηματικά,
ίσως έχετε αφήσει πίσω σας το παρελθόν και με βήματα προσεκτικά οδηγείστε στο ασφαλές λιμάνι του μέλλοντος. Οικογενειακά ζητήματα ίσως αναζητήσουν λύση μέσα από ένα θεωρητικό πλαίσιο που θα θέσει διλλήματα και ερωτήματα. Οι γεννημένοι του 1980 ίσως χρειαστεί να ρισκάρετε, προκειμένου να σώσετε μια φιλία.
Ταύρος
Σκεπτόμενοι τις συνέπειες αλλά και τις ευθύνες που έχετε επωμιστεί, καταλήγετε στο συμπέρασμα πως τα βήματα σας από τούδε και στο εξής πρέπει να είναι πιο προσεκτικά. Τόσο η ερωτική διάθεση όσο και η όρεξη για ζωή σας παρακινούν να αφήσετε στην άκρη τις συμβατικότητες και να περπατήσετε σε δρόμους άγνωστους γεμάτους περιπέτειες. Οι γεννημένοι του 1973 βεβαιωθείτε για τις προθέσεις τρίτων, προτού δώσετε την τελική σας ετυμηγορία.
Δίδυμοι
Στα αισθηματικά, ίσως προσπαθήσετε να κρατήσετε τα προσχήματα απέναντι σε κάποια πρόσωπα που σας κερδίζουν περισσότερο με το μυαλό τους παρά με την ομορφιά τους. Οικογενειακά, δίνετε ένα χέρι βοηθείας ενώ δεν αποκλείεται και εσείς με τη σειρά σας να λάβετε στήριξη. Οικονομικά, κάποια ξεχασμένη υποχρέωση ίσως σας κάνει να στερηθείτε ορισμένες απολαύσεις, προκειμένου να είσαστε συνεπείς. Οι γεννημένοι του 1966, προχωρήστε και δώστε στους άλλους να καταλάβουν πως παίρνετε το παιχνίδι επάνω σας.
Καρκίνος
Η ανάληψη ευθυνών και πρωτοβουλιών είναι κάτι που δεν σας διακρίνει, ωστόσο θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να το πράξετε. Η παρουσία τόσο της Αφροδίτης όσο και του Ποσειδώνα στον 8ο οίκο σας βοηθά να κοιτάξετε μέσα στα προβλήματα και τελικά να βρείτε λύσεις εκεί που οι άλλοι βλέπουν αδιέξοδα. Αισθηματικά, ίσως καταφέρετε να κάνετε τα όνειρα σας πράξη. Οι γεννημένοι του 1972, μην στρέφεστε προς τα πίσω, το ταξίδι τώρα αρχίζει.
Λέων
Η παρουσία της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο σας δίνει την ικανότητα αλλά και τη θέληση να πάτε παρακάτω. Στα επαγγελματικά όμως, ίσως εμφανίζεστε λίγο πιο ανταγωνιστικοί από ό, τι πρέπει και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Αισθηματικά, προσπαθείτε μέσα από τις κινήσεις σας να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το τι σημαίνει για εσάς. Οι γεννημένοι του 1981, μην πειραματίζεστε με πράγματα που δεν γνωρίζετε.
Παρθένος
Ο δρόμος που ακολουθείτε μπορεί να φαντάζει μοναχικός αλλά είναι ο κατάλληλος. Το τρίγωνο Ηλίου Άρη βοηθά στο να βγάλετε τις επαγγελματικές σας αρετές και κυρίως να δημ
Keywords
Τυχαία Θέματα