Πόσο στοιχίζουν οι αποδράσεις στον Αργοσαρωνικό


Ο τιμοκατάλογος για ένα σαββατοκύριακοΌταν οι θερμοκρασίες το… επιβάλλουν, οι Αθηναίοι αναζητούν αποδράσεις – έστω και κοντινές- για να απομακρυνθούν από τον καύσωνα της πρωτεύουσας. Ανήκετε σε αυτή την κατηγορία;

Ακόμη κι αν δεν ανήκετε αλλά θέλετε να μάθετε πόσο κοστίζουν οι διήμερες αποδράσεις στον Αργοσαρωνικό, το newsbeast.gr σας παρουσιάζει τον τιμοκατάλογο για όλα τα νησιά που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα.

Γιατί μην ξεχνάτε ακόμη και
στην Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο, την Ύδρα και τις Σπέτσες, όταν υπάρχει καλή παρέα, διάθεση, μα πάνω απ’ όλα χρήματα, τα πάντα είναι εφικτά.

Το κόστος της Αίγινας

Αν θέλετε να πάτε στο πιο κοντινό νησί του Αργοσαρωνικού και θέλετε να πάτε αστραπιαία, η τιμή για να πάρετε το δελφίνι ανέρχεται σε 13,5 ευρώ το άτομο. Αν πάλι σκοπεύετε να πάτε με το πλοίο της γραμμής, η τιμή για κάθε εισιτήριο είναι 9,5 ευρώ και αν πάρετε το αυτοκίνητο μαζί σας για να μην υποχρεωθείτε και περιμένετε με τις ώρες τη συγκοινωνία ή χρεωθείτε το ταξί, η τιμή είναι 27,5 ευρώ.



Αναρωτιέστε τώρα που θα μείνετε; Στην Αίγινα και ειδικά στην Αγία Μαρίνα υπάρχουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Οι τιμές για ένα δίκλινο αρχίζουν από τα 35 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 50 ευρώ για κάθε διανυκτέρευση (υπάρχουν βέβαια και οι πιο υψηλές τιμές). Όμως, να θυμάστε στις παραπάνω τιμές, το πρωινό δεν συμπεριλαμβάνεται.

Οπότε, εάν πάτε με το σύντροφο ή τη σύντροφο, θα χρειαστείτε 100 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις και 38 ευρώ για τα εισιτήρια σας. Από κει και πέρα, εσείς θα κανονίσετε τα χρήματα που θα ξοδέψετε εκεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Πόσο κοστίζει η διαμονή στο Αγκίστρι

Ακριβώς απέναντι από την Αίγινα, σε πολύ κοντινή μάλιστα απόσταση, βρίσκεται το Αγκίστρι. Θεωρείται πιο ήσυχο νησί αλλά πάντα δίνει στους επισκέπτες του, τη δυνατότητα να διαλέξουν τον τρόπο ζωής που θέλουν να κάνουν.

Η τιμή για κάθε εισιτήριο είναι 13,5 ευρώ με το δελφίνι και 10,5 ευρώ με το πλοίο της γραμμής. Το κόστος για το αυτοκίνητο είναι (μόνο για να φθάσετε στο νησί) 29,9 ευρώ.
Και σε αυτό το νησί θα βρείτε φθηνά ξενοδοχεία με τιμές που ξεκινούν από τα 40 ευρώ (για δίκλινο) ανά διανυκτέρευση.



Όμως, η τιμή εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας. Υπάρχουν και οι σοφίτες που στοιχίζουν μέχρι και 70 ευρώ τη διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία που διαθέτουν πισίνες.
Μένει να κάνετε την πρόσθεση για να βγάλετε το ποσό που θα χρειαστείτε και να αποφασίσετε πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε εκεί.

Υπάρχει και η λύση του Πόρου

Ο Πόρος είναι μία επιλογή για πολλούς Αθηναίους που αναζητούν στιγμιαίες αποδράσεις. Διαθέτει ομορφιά και, όπως λένε οι περισσότεροι που τον επισκέπτονται, τους χαρίζει ωραίες και ξεκούραστες στιγμές.

Η τιμή του εισιτηρίου για κάθε άτομο είναι 22,5 ευρώ το δελφίνι (μόνο για να πάνε στο νησί και το ίδιο ποσό για να γυρίσουν) και με το πλοίο της γραμμής, τ
Keywords
Αναζητήσεις
ποσο εχουν τα εισιτηρια για σαλαμινα, ποσο κανει το εισιτηριο για σαλαμινα;
Τυχαία Θέματα