Τέχνη κοινωνείν: ομαδική έκθεση και μια δημοπρασία αλληλεγγύης στη γκαλερί Έρση

Η Γκαλερί Έρση μας προσκαλεί στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης Τέχνη κοινωνείν, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, την Δευτέρα 28 Απριλίου και ώρα 8:00 μ.μ.

Στο τέλος της έκθεσης τα έργα θα δημοπρατηθούν και τα έσοδα θα διατεθούν προς όφελος του MDA Hellas (www.mdahellas.gr).

Σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για την ελληνική κοινωνία, η Τέχνη αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι μέρος άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λειτουργία της κοινωνίας. Οι έλληνες καλλιτέχνες

ζουν, εμπνέονται και δημιουργούν ως μέλη αυτής της κοινωνίας και δεν μπορούν να μένουν παθητικοί στα κελεύσματα των καιρών.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι εικαστικοί: Μ. Αρφαρά, Γ. Δέρπαπα, Ε. Δροσάκη, Μ. Θεοφυλακτόπουλου, Γ. Κόττη, Χ. Καρά, Γ. Λάππα, Θ. Μανωλίδη, Τ. Μαντζαβίνου, Κ. Μορταράκου, Θ. Πανταλέων, Α. Παπακώστα, Β. Παπανικολάου, Θ. Παπαγιάννη, Χ. Παπαποστόλου, Χ. Σαρακατσιάνου, Γ. Σταθόπουλου, Σ. Σορόγκα, Β. Σπεράντζα, Α. Φασιανού, Δ. Χιωτόπουλου, Κ. Ξενάκη.

Την Τρίτη 6 Μαΐου στις 8:30 μμ. θα ακολουθήσει η Δημοπρασία των έργων στο St. George Lycabettus Hotel. Τα έσοδα θα διατεθούν για την φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκες Παθήσεις (www.mdahellas.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα