Τα live του Vinyl i Back Vol. 9

Το Vinyl Is back δεν είναι μόνο βινύλια είναι και live εμφανίσεις συγκροτημάτων που υποστηρίζουν το βινύλιο με τις κυκλοφορίες δίσκων τους ή έχουν γράψει ιστορία σε αυτό! Θα εμφανιστούν 9-11 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Αυτοκινήτων με ελεύθερη είσοδο!


Secret Live


Live έκπληξη! Έρχονται από μακριά και θα δώσουν ένα μυστικό live στο Vinyl Is Back! Είναι το πρώτο ξένο συγκρότημα

που θα εμφανιστεί στο Vinyl Is Back και θα βάλει την rock σφραγίδα του! Μην το χάσετε!


Τo Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 4.30 μ.μ.


Echo Train Live!


Η ψυχεδελική ροκ μπάντα Echo Train, με blues, folk και garage επιρροές από τα 60’s, παρουσιάζει το debut album της «Memento Mori» που κυκλοφόρησε σε βινύλιο, μετά από 3 χρόνια δυναμικής live παρουσίας. Το όνειρο τους είναι να οδηγήσουν την ψυχή σε παγανιστικά μονοπάτια και να έρθουν κοντά στα στοιχεία της φύσης και τις σκέψεις του λύκου όταν κοιτάζει την πανσέληνο. Οδηγός τα εξαίσια φωνητικά της Ren!


Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 5.15 μ.μ.


G.O.D. Records Presents


Η ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία που συμβάλει στη διάδοση του βινυλίου με τις κυκλοφορίες της, παρουσιάζει live δύο νέα συγκροτήματα με μέλη που έχουν τη δική τους ιστορία ! Θα εμφανιστούν: She Tames Chaos (με την Evi Hassapides e.x. No Man’s Land, Echo Tatoo) με το ολοκαίνουργιο βινύλιό τους «Oh, fair father, where art thou», σε πρώτη live παρουσίασή του και Robert Sin and The Huckleberries. Τα συγκροτήματα θα υπογράψουν τους δίσκους τους στον πάγκο της G.O.D. Records.


Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στη 1 μ.μ. ο Robert Sin και στις 2 μ.μ. οι She Tames Chaos


Ciccada Live!


Το progressive rock group Ciccada, που προκάλεσε αίσθηση με τους δύο δίσκους του σε βινύλιο, με νέα 7μελή σύνθεση, παρουσιάζει τα κομμάτια του καινούριου του ep “Tales” που μόλις κυκλοφόρησε, για πρώτη φορά live στο Vinyl Is Back ! Μαζί, ολοκαίνουριες προσεγγίσεις των κομματιών των 2 album τους “A Child in the mirror” και “The finest of miracles”.


Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 4 μ.μ.


Συλλεκτική rock συναυλία


Το θρυλικό 6μελές συγκρότημα Ηρακλής Τριανταφυλλίδης και Λερναία Ύδρα που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο βινύλιο, σε μια συλλεκτική συναυλία, θα μας ταξιδέψει σε αυθεντικούς rock μουσικούς δρόμους, με ηλεκτρικά και έγχορδα μουσικά όργανα σε ένα μοναδικό live…όση είναι η διάρκεια ενός βινυλίου!


Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ.


Διαβάστε επίσης:


Οι εκδηλώσεις του Vinyl is Back Vol. 9 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

Keywords
Τυχαία Θέματα