Σεμινάριο χορού από την ομάδα LOAD και το Χοροlogie

Η ομάδα χορού LOAD και το Χοροlogie διοργανώνουν σεμινάριο στα πλαίσια της χοροθεατρικής παράστασης «Ανασφάλλω».

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν τεχνικές με εναλλαγές στη φόρμα και τη δυναμική, συνθέτοντας ένα προσωπικό κινησιολογικό λεξιλόγιο το όποιο αντιπροσωπεύει τη χορογραφική γραμμή του ιδρυτή της ομάδος και εμπνευστή του έργου Τάσου Μπεκιάρη.

Πρόκειται για τεχνικές προερχόμενες από γνωστές σε όλους μεθόδους όπου η ένωση τους δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο και ιδιαίτερα πρωτοποριακό μάθημα διάρκειας μίας

ώρας και ενός τετάρτου. Η επόμενη μιάμιση ώρα θα επικεντρωθεί στην πρακτική εφαρμογή των παραπάνω μέσα από τις χορογραφίες της παράστασης «Ανασφάλλω».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες χορευτές, σπουδαστές χορού και ερασιτέχνες με εμπειρία στο χορό.

Λίγα λόγια για την ομάδα

Η ομάδα χορού LOAD δημιουργήθηκε το 2012 από τον Τάσο Μπεκιάρη. Σκοπός της είναι να προσεγγίσει την έννοια της λέξης χοροθέατρο από μια διαφορετική σκοπιά έχοντας ως βασικό μοχλό την αφηγηματικότητα της κίνησης και τα συναισθήματα που δημιουργεί αυτή στο θεατή ελπίζοντας στην αφύπνιση σκέψεων και προβληματισμών.

Για πρώτη φορά το έργο «Ανασφάλλω» παρουσιάστηκε στο θέατρο Αργώ τον Ιούνιο του 2013 και η ανανεωμένη του εκδοχή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα