Πρώτη φορά – Κόρα Κάρμακ

Οι Εκδόσεις Τουλίπα παρουσιάζουν το βιβλίο της Κόρα Κάρμακ, που φέρει την τίτλο “Πρώτη φορά” και υπάρχει δυνατότητα προπαραγγελίας του.

Το βιβλίο:

Η Μπλις ετοιμάζεται να αποφοιτήσει από το κολέγιο και είναι η μόνη στην παρέα της που παραμένει παρθένα. Πρέπει να βρει έναν τρόπο να ξεμπερδεύει μ’ αυτό το θέμα και τι πιο απλό και εύκολο από το σεξ της μιας βραδιάς. Αλλά το σχέδιό της ναυαγεί όταν τελικά δειλιάζει και παρατάει έναν κούκλο γυμνό στο κρεβάτι της, επικαλούμενη την πιο χαζή δικαιολογία του κόσμου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα

το επόμενο πρωί, όταν αντικρίζει τον νέο καθηγητή θεατρολογίας: τον είχε αφήσει γυμνό στο κρεβάτι της πριν από οχτώ ώρες! Αυστηρά για ενηλίκους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:

Η ΚΟΡΑ ΚΑΡΜΑΚ είναι μια συγγραφέας είκοσι και κάτι χρόνων και απολαμβάνει να γράφει ιστορίες με ήρωες που είναι, πάνω κάτω, είκοσι και κάτι χρόνων. Έχει κάνει διάφορες δουλειές, από πωλήτρια μέχρι δασκάλα και, φυσικά, συγγραφέας. Λατρεύει το θέατρο, τα ταξίδια και οτιδήποτε καταφέρνει και την κάνει να γελά. Όταν γράφει, το διασκεδάζει με την ψυχή της, ειδικά όταν οι ήρωές της μπλέκονται σε απίστευτα περίεργες καταστάσεις και, μετά, προσπαθούν να βρουν τον έρωτα της ζωής τους – πάντα με τη βοήθεια της Κόρα. Το ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, το οποίο έμεινε για καιρό στις λίστες με τα μπεστ σέλερ των New York Times και της USA Today, είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα