Οι Madleaf με νέο άλμπουμ live στο Second Skin

Οι Madleaf παρουσιάζουν το νέο τους album, “House Of Lust”, την Παρασκευή 1 Απριλίου, στο Second Skin. Μαζί τους, οι Yellow Devil Sauce! Δύο δυναμικές alternative rock / hard rock μπάντες σε μία βραδιά!

Oι Μadleaf δημιουργήθηκαν το 2004 από μέλη άλλων γνωστών συγκροτημάτων

της εγχώριας σκηνής και συγκεκριμένα τους: Hawaiian Nick (κιθάρα / Human Asteroid) Dorian (μπάσο / Clairvoyant) Jim Lord (φωνή / Lord 13) και George A. (drums / Make Believe). Με αυτό το σχήμα ηχογράφησαν το πρώτο τους LP “Sinners” το οποίο κυκλοφόρησε to 2008 από την Poison Tree Records. Αυτή η σύνθεση δε κράτησε πολύ αφού o Jim και ο George αποφάσισαν να αφιερωθούν στις μπάντες τους.

Μετά από αλλάγες στο line-up - με το σχήμα πλέον να περιλαμβάνει τους Νίκο Γιαννούλη (μπάσο), Πάνο Αγγελοθανάση (κιθάρα) και Αντώνη Καναρά (drums) - και αρκετές εμφανίσεις (με ονόματα όπως οι Atomic Bitchwax και Spice) που απέσπασαν καλές εντυπώσεις και έκαναν το group γνωστότερο στο εγχώριο κοινό, οι Madleaf ξεκίνησαν μέσα στο 2015 να δουλεύουν πάνω στο νέο τους album, “House Of Lust”. Λίγους μήνες μετά, ήρθε η ώρα να το παρουσιάσουν στο κοινό, το βράδυ της 1ης Απριλίου.

https://www.facebook.com/MadleafGR/?fref=ts

Το “καυτερό” alternative metal τρίο των Yellow Devil Sauce υπάρχει από το 1999 και επενδύοντας στην γνησιότητα της grunge σκηνής των 90s, αλλά και σε νέες Heavy Rock φόρμες, καταφέρνει να είναι πάντα επίκαιρο με τη μουσική του, άλλα και με τις ζωντανές εμφανίσεις του, έχοντας ανοίξει - μεταξύ άλλων - τα live ονομάτων όπως οι Bellrays, Dub Trio, Truckfighters, Kylesa, Spirit Caravan.

Keywords
Τυχαία Θέματα