Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Fix Factory of Sound

Κοινή παραδοχή. Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση. Μοναδικός στη γραφή και οπτική του. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία.


Κοινό και καλλιτέχνης, μια μεγάλη νοητή αγκαλιά που τραγουδάνε για ξωτικά και νεράιδες, γελωτοποιούς και μάγους, για αμαρτίες που δε ξεπλένονται και χρόνια που πέρασαν και γέρασαν όμορφα.


Μία τέτοια μυσταγωγία θα λάβει χώρα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και για τα επόμενα δύο Σάββατα (3 & 10 Δεκεμβρίου) στο Fix Factory στη Θεσσαλονίκη.


Εκεί,

ο Σωκράτης θα τραγουδήσει κομμάτια που έγραψε, κομμάτια που έγραψαν άλλοι και τα τραγούδησε ο ίδιος ή απλά «δανεικά» κομμάτια που αγαπά αρκετά για να θέλει να τους δώσει τη δική του σφραγίδα και υπογραφή.


Στις συγκεκριμένες συναυλίες όμως, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα μας συστήσει και μερικά από τα καινούργια του τραγούδια, από ένα επερχόμενο δίσκο, βγαλμένο από ένα μουσικό σύμπαν που εδώ και σχεδόν 30 χρόνια προσφέρει στιγμές ατόφιες και μοναδικές.


Σας περιμένουμε από το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και για τα δύο επόμενα Σάββατο, 3 και 10 Δεκεμβρίου στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη, έτσι για να μη ξεχάσουμε ακόμη και στους πιο στείρους καιρούς «πως βγάζει η έρημος καρπό».

Μαζί του οι:

Λαμπρινή Καρακώστα @ τραγούδι
Νίκος Μαγνήσαλης @ τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου @ κοντραμπάσο
Νίκος Παραουλάκης @ νέυ
Φώτης Σιώτας @ βιολί, βιόλα
Κυριάκος Ταπάκης @ λαούτο, μπουζούκι
Τίτος Καριωτάκης & Παναγιώτης Ηλιόπουλος @ ηχοληψία
Δημήτρης Κατέβας @ επιμέλεια σκηνής

Keywords
Τυχαία Θέματα