Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τα 125 χρόνια του Γηροκομείου Πειραιώς

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά τις πολύ επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες του, στην Αθήνα, τον Πειραιά και την περιφέρεια θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, σε μια επετειακή συναυλία για τα 125 χρόνια διαρκούς λειτουργίας, προφοράς και αγάπης του Γηροκομείου Πειραιώς. Την εκδήλωση θα προλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Κ

Σεραφείμ.

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ένας ερμηνευτής με μεγάλες κοινωνικές ευαισθησίες, θα αφιερώσει τα τραγούδια του, στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας αλλά και στους νεότερους στέλνοντας το μήνυμα: ας μην ξεχνάμε τους ηλικιωμένους. Μας έχουν ανάγκη.

Μαζί του θα είναι η Σοφία Παπουλάκου, μια εξαιρετική φωνή, με την οποία συνεργάστηκε στις καλοκαιρινές του συναυλίες. Η νεαρή εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Παπουλάκου συμμετέχει κι αυτή αφιλοκερδώς στην συναυλία για τα 125 χρόνια του Γηροκομείου Πειραιά και στέλνει το δικό της μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης για τους ηλικιωμένους.

Να θυμήσουμε οτι ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, από τους πιο χαρακτηριστικούς τραγουδιστές της εποχής του, ξεχωρίζει για την εξαιρετική λαϊκή φωνή του όσο και για τις αυστηρές και συνεπείς καλλιτεχνικά επιλογές του και τις αναζητήσεις του. Η Σοφία Παπουλάκου, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη δισκογραφία με ένα τραγούδι σε μουσική του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, με τίτλο «Το σημάδι». 'Εχει πολλές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της και η πορεία της αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα