Ο Monsieur Minimal live με παρουσίαση άλμπουμ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Monsieur Minimal θα παρουσιάσει live μαζί με την νεοσύστατη μπάντα του το νέο εξαιρετικό άλμπουμ του, αλλά και παλιότερες επιτυχίες , την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 στην Αθήνα στην σκηνή του Six D.O.G.S και το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 στην Θεσσαλονίκη στην σκηνή του 8Ball σε δυο μοναδικά "High Times" Full

Band Projects.

H Mo.Mi Records παρουσιάζει το νέο και τέταρτο στην σειρά άλμπουμ του Monsieur Minimal με τίτλο "High Times". Ο Έλληνας Pop Esthete επιστρέφει με 12 ολόφρεσκες "High Times" και κολλητικές pop μελωδίες. Η κάθε μια με την δίκη της διαφορετική ιστορία αντικατοπτρίζει τα 6 χρόνια ζωής του δημοφιλή καλλιτέχνη στην Αθήνα. Το "High Times" θα κυκλοφορήσει σε όλα τα δισκοπωλεία στις 30 Μαρτίου και τα digital stores στις 23 Μαρτίου από την Mo.Mi Records με την διανομή της Feelgood Records και την ευγενική χορηγία των προϊόντων υγιεινής διατροφής Wish. Με την υποστήριξη του Εν Λευκώ 87.7.

Στο High Times o Monsieur Minimal συνεργάζεται με μοναδική τρυφερότητα με την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου απογειώνοντας την dream pop διάθεση στα κομμάτια “The Joy of Love” και “Stars” , ενώ η συνεργασία του για άλλη μια φορά με τον Hiras, στα “Youth” και “Hungry” δίνουν μια indie dance χορευτική διάσταση στον δίσκο. Δεν λείπουν από μέσα οι χαρακτηριστικές ανάλαφρες μελωδίες, με τα ήδη γνωστά “Summer Lovers” και “My world is You” .Το ομώνυμο κομμάτι "High Times" αποτελεί και την πιο χαρακτηριστική στιγμή της εξελιγμένης Pop του Μοnsieur Minimal , ενώ το “Gaidadelic” είναι το απόλυτο σκοτεινό ταξίδι στην πιο ψυχεδελική και electro dark wave στιγμή του δίσκου. Το άλμπουμ κλείνει με έντονη electronica διάθεση με τα “Εlectric India” , “Τhe Nights We Were Dancing”, αλλά και ένα hidden track από τον Μοnsieur Minimal και τον Spinnet .

Οι ηχογραφήσεις και η παραγωγή του album έγιναν στο "Studio Artracks" από τους Monsieur Minimal, Γιώργο Πρινιωτάκη και Αλέξη Μπόλπαση. Το mastering έγινε στα Sweetspot Studio. Το artwork επιμελήθηκε ο Στέφανος Μιχαηλίδης.

Το “High Times” είναι ήδη διαθέσιμο προς πώληση από το i-Tunes

Album Track Listing:

1. My World Is You

2. The Joy Of Love (συμμετέχει η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου)

3. Never give it up

4. High Times

5. Hungry (Monsieur Minimal & Hiras)

6. Summer Lovers

7. Youth (Monsieur Minimal & Hiras)

8. Stars (συμμετέχει η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου)

9. Gaidadelic (What i 'm waiting for) album version

10. Electric India

11. The Nights We Were Dancing

Hidden Track

A window in your sky (Monsieur Minimal & Spinnet)

Keywords
Τυχαία Θέματα