Ο Martyn Jacques των Tiger Lillies τραγουδά Bukowski στον δίσκο των Opera Chaotique

Το κομμάτι “The Genius of the Crowd”, με τη συμμετοχή του εκκεντρικού καστράτο Martyn Jacques των Tiger Lillies, συμπεριλαμβάνεται στον τελευταίο δίσκο του συγκροτήματος με τίτλο “BUKOSKI: Poems of a Dirty Old Man” που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2014.

“Υπάρχει αρκετή πανουργία, μίσος, βία και παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιονδήποτε στρατό μια οποιαδήποτε

μέρα.”

Ένα από τα πιο ανησυχητικά επίκαιρα ποιήματα του κακού παιδιού της διανόησης Charles Bukowski, παίρνει σάρκα και οστά με την ιδιαίτερη μουσική πένα των Opera Chaotique.

“Προσοχή στο μέσο άντρα, τη μέση γυναίκα. Προσοχή στην αγάπη τους, η αγάπη τους είναι μέτρια... και μετριότητες αναζητά.
Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να μας σκοτώσει όλους.”

“Θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε έξω από τα δικά τους μέτρα ανίκανοι όπως είναι να δημιουργήσουν Τέχνη, ανίκανοι είναι και να την καταλάβουν και τη δική τους αποτυχία να δημιουργήσουν θα την θεωρήσουν αποτυχία του κόσμου.”

Στη δεύτερη αυτή δισκογραφική τους δουλειά οι Opera Chaotique έχουν μελοποιήσει ποιήματα του Charles Bukowski και έχουν εξασφαλίσει σημαντικές καλλιτεχνικές συμμετοχές: εκτός του Martyn Jacques στο άλμπουμ συμμετέχει ο Louisiana Red με την θρυλική κιθάρα του και η σοπράνο Νικολέτα Καπέ στο ονειρικό κομμάτι “We Will Taste the Islands and the Sea” . Ο δίσκος “BUKOWSKI: Poems of a Dirty Old Man” ΔΕΝ κυκλοφορεί ευρέως στα δισκοπωλεία αλλά διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ σε ηλεκτρονική μορφή και πωλείται σε όλες τις συναυλίες του συγκροτήματος. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site των Opera Chaotique: www.operachaotique.com

Ακούστε το ολόκληρο άλμπουμ εδώ: https://soundcloud.com/operachaotique/sets/bukowski-poems-of-a-dirty-old-man

Τις Δευτέρες 23 & 30 Μαρτίου και 6 Απριλίου οι Opera Chaotique πραγματοποιούν τις τελευταίες εμφανίσεις τους στο γνώριμο αθηναικό τους στέκι FAUST. Περισσότερες πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα