Χιλιάδες θεατές στην πρώτη μέρα του Rockwave Festival 2016!

Το Rockwave Festival είναι μουσική, χορός, headbanging, air-guitar, ενισχυτές, μικρόφωνα, ιδρώτας, γέλια, φιλιά, αγόρια, κορίτσια, χρώματα, ποτά, γρασίδι, μα πάνω από όλα οι στιγμές και οι αναμνήσεις των fans! Περιμένουμε λοιπόν να μοιραστούμε πολλές νέες στιγμές που θα γίνουν αναμνήσεις στο Rockwave Festival 2016!

Mε αυτές τις λέξεις

είχαμε περιγράψει το Rockwave Festival στο δελτίο Τύπου που ανακοίνωσε την συμμετοχή των πρώτων συγκροτημάτων στην 1η φεστιβαλική ημέρα του Rockwave 2016, η οποία και διεξήχθη την Κυριακή 5 Ιουνίου στο TerraVibe. Φαντάζουν ωστόσο φτωχές οι λέξεις και ανίκανες τα περιγράψουν τα συναισθήματα που βιώσαμε μαζί με τους χιλιάδες θεατές του.

Οι πόρτες άνοιξαν στις 15:00 για να υποδεχθούν στο καταπράσινο γρασίδι του TerraVibe, όσους τίμησαν με την παρουσία τους, την Punk αρμάδα των Wish Upon A Star στο Vibe Stage. Από πολύ νωρίς ο κόσμος έκανε αισθητή την παρουσία του, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, γεμίζοντας με χρώμα γέλια και δυνατά συναισθήματα τον χώρο. Whereswilder & The Callas αφίχθησαν έπειτα στο Terra Stage, δίνοντας στη σκυτάλη στους Despite Everything στο Vibe!

Οι The Subways ρόκαραν έπειτα με τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά στο party τους! Μια και μιλάμε για πάρτι περάσαμε σε αυτό που έστησαν οι Turbonegro με τους Turbojugend Αθήνας και Πειραιά να ξεσαλώνουν στο αντάμωμα τους με τον Tony Sylvester και την παρέα του για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Οι Suede με μπροστάρη τον μοναδικό Βret Anderson έδωσαν ένα καταπληκτικό show αντάξιο της φήμης τους, για να τους διαδεχθούν χρονικά οι Headliners του Vibe Stage. Dropkick Murphys shipping up to Rockwave Festival για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνοντας ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ show, τραντάζοντας το έδαφος του TerraVibe! Συγκρότημα και κοινό δημιούργησαν από κοινού εκρηκτική ατμόσφαιρα, συμπαρασύροντας τα πάντα στο πέρασμα τους!

Ladies and gentlemen ο Αlex Turner (Arctic Monkeys) και ο Μiles Kane είναι οι The Last Shadow Puppets και ήρθαν πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνοντας την αίγλη τους σε όλους τους τυχερούς που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουνίου μαζί τους!

Μοναδικοί, εκκεντρικοί, επαγγελματίες, ερωτεύσιμοι, εμπνευσμένοι, ταλαντούχοι, rockstars, άφησαν εκστασιασμένο το κοινό να χορεύει και να τραγουδά μαζί τους! Λίγο μετά τις 00:30 μια από τις πιο πετυχημένες φεστιβαλικές ημέρες του Rockwave με ένα εξαιρετικό line-up έλαβε τέλος και ο χώρος γέμισα με χαμόγελα των παρευρισκομένων.

Μαζί τους οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους εμπορικούς χορηγούς, τους χορηγούς επικοινωνίας, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους στην ολοκλήρωση του Rockwave Festival.

Μα πιο πολύ τους fans που ήρθαν στο TerraVibe! Εσείς είστε τo Rockwave Festival!

Ραντεβού την Τρίτη 19 Ιουλίου! Η μουσική πυξίδα δείχνει όπως κάθε χρόνο TerraVibe & Rockwave Festival! Be a part of it!

Οι φωτογραφίες είναι της Χριστίνας Αλώση και του Αποστόλη Καλιακμάνη!

Keywords
Τυχαία Θέματα