Vinyl Attack - Generation's Party …60’s - 70’s - 80’s - 90’s στο Βοτανικός

Το Vinyl Attack - Generation's Party …60’s - 70’s - 80’s - 90’s έρχεται το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 στο "Βοτανικός".

Το “Vinyl Attack - .Generation’s Party”... είναι το απόλυτο Party με... Dj’s, Τραγουδιστές, Χορευτές, Ηθοποιούς, Animator, Απρόβλεπτες εμφανίσεις Stars της εποχής, Stand-Up Comedy, Happenings, πολλά Οπτικά Effects και μοναδικό Video Wall, όλα αυτά μαζί

στο καλύτερο Party Ever!

Σε μια εποχή που η μουσική και τα συναισθήματα συμπιέζονται μέσα στο μικροσκοπικό mp3 player του κινητού μας, η Chronos Art Productions “αντεπιτίθεται” με … Party.

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο του “Vinyl Attack - .Generation’s Party”
Φέρνουμε στο σήμερα την πιο σημαντική, δυναμική και αυθόρμητη εποχή της μουσικής, αναβιώνοντας τις μελωδίες και τους ρυθμούς που χαράχτηκαν στις ράγες του Βινυλίου για πάντα...

“Vinyl Attack - Generation’s Party”, το απόλυτο Party, έξω απ’ τα συνηθισμένα κι αναμενόμενα! Ένα Party γεμάτο χαρά και ενέργεια, που ο χορός, οι ρυθμοί, τα φώτα, η πανδαισία μελωδιών και χρωμάτων, αλλά και οι απρόβλεπτες εμφανίσεις Star’s της εποχής, θα απογειώσουν ...το καλύτερο Party Ever!

Το “Vinyl Attack - Generation’s Party”, σας μεταφέρει στα αξεπέραστα parties των 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, με την τεχνολογία του σήμερα, ζωντανεύοντας τις αναμνήσεις 4 δεκαετιών μιας αξέχαστης εποχής!

Είναι SECRET! Είναι VIP! Είναι ένα Party μυστικό που όλοι θα θέλουν να "διαρρεύσει"... Έρχεται το απόλυτο... Generation’s Party! Μόνο... για αυτούς που θα πάρουν το μήνυμα... Το νου σου στο κινητό σου!

“Vinyl Attack - Generation’s Party” … Είναι On the Road… Και είναι γεγονός!

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: CHRONOS ART PRODUCTIONS

Keywords
Τυχαία Θέματα