O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.

Ο τραγουδοποιός Γιώργος Αετόπουλος κατάγεται απ΄ τη Δράμα και ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, έχει στο ενεργητικό του τρεις δισκογραφικές δουλειές «΄Ότι Αρχίζει να Κυλά»

2002 (Universal Music), «Μαύρο Κρασί» 2007(Impact/ Legend) και « Η Ζωή μου Γελά» 2013, από την εταιρεία του Δημ. Ζερβουδάκη «Κύμα»

Έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος τριών συγκροτημάτων, «Κράμα», «Χρώμα» και «Αναβράζοντα Δισκία», με αρκετές διακρίσεις σε διαγωνισμούς, όπως η 5η και 6η θέση στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικού Ροκ, που διοργάνωσε η ΕΡΑ το 1996, κ.α.

Συνεργάστηκε με εξαιρετικούς μουσικούς και δημιουργούς όπως ο Δημ. Ζερβουδάκης, ο Νικ. Ζιώγαλας και ο Γιάννης Μήτσης κ.α.

Ιδιαίτερες στιγμές του 3ου του δίσκου (« Η Ζωή μου Γελά») είναι το τραγούδι «Μετανάστης» με την συμμετοχή του Δ.Ζερβουδάκη όπως και η διασκευή του τραγουδιού «Δεν είμαι ποιητής» του Ν. Παπάζογλου, ενώ τις ενορχηστρώσεις στα περισσότερα τραγούδια έκανε ο Ηλίας Κόζας “koza mostra” ο οποίος έπαιξε και τις ηλεκτρικές κιθάρες.

Στη συναυλία συμμετέχουν πολλοί φίλοι τραγουδιστές και μουσικοί, όπως

Ο Νίκος Ζιώγαλας, η Βούλα Κουκάκη, η Αγγελική Ζήκα, η Κατερίνα Ντίνου, ο Δημήτρης Βεριώνης, ο Δημήτρης Βασίλας, ο Όμηρος Κομνηνός, ο Χρήστος Ζελελίδης, η Δήμητρα Αποστόλου και ο Θέμος Ρίζος.

Keywords
Τυχαία Θέματα