George Michael - Listen Without Prejudice 25: επετειακή επανακυκλοφορία

Η Sony Music ανακοινώνει με ενθουσιασμό την επετειακή επανακυκλοφορία του θρυλικού άλμπουμ του George Michael “Listen Without Prejudice 25”.

Το “Listen Without Prejudice Vol. 1” κυκλοφόρησε πριν από 25 χρόνια και ήταν το δεύτερο solo άλμπουμ του George Michael. Με αυτό το άλμπουμ ο George Michael καθιερώθηκε σαν μουσικός πρωτοπόρος και ξεχωριστός καλλιτέχνης, καθώς έγραψε και ενορχήστρωσε όλα τα τραγούδια, ενώ έκανε και την παραγωγή σχεδόν μόνος του. Επιπλέον, σε αυτό το άλμπουμ

επέλεξε να μην φανεί πουθενά το πρόσωπό του στο εξώφυλλο, αλλά ούτε και να το προωθήσει με φυσική παρουσία. Αντ’ αυτού, παρέδωσε στην εταιρία το video – clip του Freedom! ’90 στο οποίο πρωταγωνιστούσαν 5 από τα διασημότερα top models της εποχής, γράφοντας ιστορία στη μουσική βιομηχανία.

Στα πλαίσια αυτή της επανακυκλοφορίας δημιουργήθηκε μία ταινία με τίτλο “Freedom: George Michael (w/t)”.

Πρόκειται για ένα making of του άλμπουμ και τη δραματική προσωπική ιστορία του Michael πίσω από αυτό, καθώς τότε έχασε τον σύντροφό του Anselmo Feleppo.

Στην ταινία, με αφηγητή τον ίδιο τον George, συμπρωταγωνιστούν επίσης οι: Stevie Wonder, Elton John, Mark Ronson, Mary J Blige, Tony Bennett, Liam Gallagher, James Corden, Ricky Gervais καθώς και τα supermodels που συμμετείχαν στο video του “Freedom! ’90” Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford, Tatjana Patitz και Linda Evangelista.

Στην έκδοση με το box set, που θα κυκλοφορήσει μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνεται το MTV Unplugged που έκανε το 1996 ο Michael στο Λονδίνο.

Το “Listen Without Prejudice” είναι αδιαμφισβήτητα ένα άλμπουμ που έχει σημαδέψει όχι μόνο την καριέρα του George Michael αλλά και μια ολόκληρη εποχή στη μουσική με τραγούδια όπως: “Freedom! ‘90”, “Praying For Time”, “Cowboys and Angels” κ.ά.

Το “Listen Without Prejudice 25” θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records και τη Sony Music.

Keywords
Τυχαία Θέματα