George Gaudy και ο Andy Watts live στο Ρομάντσο

Την Πέμπτη 23 Απριλίου ένα μοναδικό λάιβ μας περιμένει στο Ρομάντσο. Ο George Gaudy παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο του single ζωντανά και συναντά τον Andy Watts των Tindersticks, ο οποίος τον συνοδεύει με ένα σπέσιαλ ακουστικό σετ.

Ο George Gaudy κέρδισε βραβεία για τη μουσική του πριν το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο - το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό single,

το 2012 έγραψε και παρήγαγε το LP Millionaire (archangel music) και το 2014 έγραψε το EP Will you. Έγινε γνωστός για την ιδιοσυγκρασιακή του τραγουδοποιϊα, που συνδυάζει φαινομενικά ασύμβατες επιρροές, για τη χαρακτηριστική φωνή του αλλά και τη δεξιοτεχνία του. Στο Ρομάντσο θα παρουσιάσει την καινούρια του δουλειά - μαζί με μια αναθεώρηση της προηγούμενης.

O George Gaudy θα βρεθεί στη σκηνή με τον Βασίλη Γιασλακιώτη (τύμπανα) και τον Άγγελο Κράλλη (κιθάρα).

O Andy Watts είναι βετεράνος της διεθνούς σκηνής, έχοντας συνεργαστεί και περιοδεύσει με αμέτρητες μπάντες - Tindersticks, Beck, John Butler Trio, U2, Green Day, John Bramwell (I am Kloot) και Ben Ottewell (Gomez). Έχει ηχογραφήσει τύμπανα και φωνητικά για τους πλατινένιους The Seahorses (σχηματίστηκαν από τον κιθαρίστα των Stone Roses, John Squire), σε παραγωγή του Tony Visconti (Bowie, T-Rex), οι οποίοι πέτυχαν 3 top ten singles και το άλμπουμ τους έφτασε στο νούμερο δύο στα τσαρτς. Ως τραγουδοποιός, παράγει έναν υπέροχα σαγηνευτικό και vintage ήχο - συνοδευόμενο από μια σωστή αλλά ωμή και δυναμική φωνή. Το υλικό του έχει μια αιθέρια ποιότητα, λυρισμό και συχνά κρουστό χαρακτήρα στην κιθάρα, μέσω περίπλοκου picking. Εξερευνά τη μεταβατική φύση της ζωής, με τρόπο αρμονικά διαστρωματωμένο αλλά ρετρό παρουσιάζει και εκφράζει τη μελαγχολίας της ζωής στη Βόρεια Αγγλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα