Angry Boy Jester, Breath After Coma, Waλves live @ An Club

Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, οι Angry Boy Jester, οι Breath After Coma και οι Waλves θα βρεθούν live στο An Club.

ANGRY BOY JESTER

Οι Angry Boy Jester είναι μία νέα rock μπάντα που έρχεται για να θορυβήσει την πόλη. Πρόκειται για τους The Saint (Κιθάρα/Φωνή), Rendezvous

Boy (Κιθάρα/Φωνή), Sonic Waste (Μπάσο), Gus Boggar (Κιθάρα/Effects), Nues (Τύμπανα).

Το σχήμα είναι το νέο εγχείρημα μελών αθηναϊκών μπαντών όπως των Semen Of The Sun, Yellow Devil Sauce, Chickn και ο ο ήχος του είναι μία μίξη power pop, garage, και alternative, κάτι που οι ίδιοι έχουν βαφτίσει supersonic pop n’ roll. Έχοντας ολοκληρώσει την σύνθεση των κομματιών που θα φιλοξενηθούν στο ντεμπούτο άλμπουμ τους και λίγο πριν την έναρξη των ηχογραφήσεων, οι Angry Boy Jester θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club για να περάσουν αυτοί καλά και εσείς καλύτερα. Ποιος είπε ότι το rock n roll έχει πεθάνει?

BREATH AFTER COMA

Οι alternative rockers Breath After Coma ξεκίνησαν τα jam sessions τους το καλοκαίρι του 2013, με σκοπό να δημιουργήσουν κάτι «οργανικό», κάτι που θα ξέφευγε από τις τυποποιημένες τακτικές της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας. Χωρίς edits, χωρίς ακραία επεξεργασία και χωρίς επιτηδευμένο attitude, το Αθηναϊκό κουαρτέτο αποδίδει τη μουσική του με την ίδια ενέργεια, στουντιακά αλλά και στη σκηνή, έχοντας ως προτεραιότητά του τη διάδοσή της και τη μεταφορά αυτής της ενέργειας στο κοινό. Έχοντας οργώσει την ελληνική επικράτεια για συναυλίες και έχοντας εμφανιστεί στο πλευρό των Black Rainbows (IT) και The Re-Stoned (RU), μεταξύ άλλων, οι Breath After Coma πάντα καταφέρνουν να ξεσηκώνουν και να αναστατώνουν το κοινό με το γκρουβάτο υλικό τους και το γήινο attitude τους, εφάμιλο της ποιοτικής και διαρκώς ανοδική πορείας τους. Έτσι και τώρα, για άλλη μια φορά, ανεβαίνουν στη σκηνή του An Club, το Σάββατο 26 Μαρτίου, για να μοιραστούν μαζί σας την βαθύτατα επηρεασμένη από το Αμερικάνικο rock και εμποτισμένη με την stadium friendly νοοτροπία και ατμόσφαιρα των Foo Fighters και Red Hot Chili Peppers, μουσική τους.

WΑΛVES

Oι Waλves είναι μια τετραμελής punk/post/indie μπάντα, η οποία σχηματίστηκε το 2014 στην Αθήνα. Η κιθάρα, το μπάσο, τα ντραμς, τα σύνθια και η φωνή είναι τα βασικά της συστατικά. Έχουν ήδη ηχογραφήσει το πρώτο τους ep το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα