17ο Φεστιβάλ Βαρβάρας - Ορεινής Χαλκιδικής

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΟΡΕΙΝΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ επιστρέφει για 17η χρόνια ως το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής.

Με τους δύο πασίγνωστους καταρράκτες που βρίσκονται σε μια υπέροχη θέση, την απαράμιλλη ομορφιά του φυσικού τοπίου και το εξαιρετικό κλίμα, η Βαρβάρα Χαλκιδικής συνδυάζει τη φύση με τον πολιτισμό.

Και φέτος λοιπόν εμφανίζονται στη σκηνή του Φεστιβάλ κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Την Παρασκευή

29 Ιουλίου 2016 στις 21:15, η Νατάσσα Μποφίλιου, η σημαντικότερη ερμηνεύτρια της γενιάς της, έρχεται με την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ - το νέο της δίσκο που υπογράφουν ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος - για να "ανοίξει" την πρώτη βραδιά του Φεστιβάλ, με ένα πρόγραμμα γεμάτο με τραγούδια που αγαπήθηκαν πριν δισκογραφηθούν και αύξησαν κατακόρυφα την ανυπομονησία για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ. Παράλληλα, θα ακούσουμε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ερμηνεύτριας, καθώς και σοφά επιλεγμένες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα.

Την ίδια μέρα, στις 23:45 η σπουδαία ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα συνεχίζοντας την παράδοση των σπουδαίων λαϊκών φωνών, αποδίδει με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο τόσο τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, όσο και αθάνατα κλασικά κομμάτια.

Το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016 στις 21:15 ο αγαπημένος Ορφέας Περίδης, παρέα με την υπέροχη φωνή της Λιζέτας Καλημέρη μας καλούν σε ένα ταξίδι γεμάτο νότες από τις πολύχρονες μουσικές τους βαλίτσες γεμάτες όνειρα.

Κάτω από το Σαββατιάτικο φεγγάρι, στις 23:15 με τις κλασσικές μελωδίες του σπουδαίου Θάνου Μικρούτσικου και του συνταξιδιώτη του για φέτος Μίλτου Πασχαλίδη θα κλείσει η βραδιά.

Οι δύο διαχρονικοί καλλιτέχνες θα δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στο Φεστιβάλ Βαρβάρας θυμίζοντας μας παλιά και νέα κομμάτια από τις μουσικές τους περιπλανήσεις.

"Σας περιμένουμε στο καταπράσινο τοπίο του χωριού μας, με ελεύθερο κάμπινγκ, ποτό, φαγητό, βόλτες στα καλντερίμια, σε μοναδικά τοπία με καταρράκτες και μονοπάτια στο κοινοτικό μας Δάσος, αλλά φυσικά και στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, όπως κάθε καλοκαίρι για να γίνουμε ένα με τη Μουσική!"

Keywords
Τυχαία Θέματα