Πρόγραμμα ελέγχου ασφάλειας και επανεξέτασης Sony BRAVIA LCD TV

Δωρεάν έλεγχος και στην Ελλάδα.

Η Sony ανακοίνωσε τελικά ένα εθελοντικό πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου και επισκευής των Bravia LCD που ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί από το ελαττωματικό εξάρτημα στον οπίσθιο φωτισμό για την ελληνική αγορά. Το πρόγραμμα αφορά τα μοντέλα KDL-40D3400, KDL-40D3500, KDL-40D3550, KDL-40D3660, KDL-40V3000, KDL-40W3000, KDL-40X3000, KDL-40X3500.

Ακολουθεί η

ανακοίνωση της εταιρείας –για περισσότερες πληροφορίες και τηλέφωνα επικοινωνίας, κάνε κλικ εδώ.

Αγαπητή πελάτισσα/αγαπητέ πελάτη της Sony,

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε για κάποιο πρόβλημα που ενδεχομένως να επηρεάσει έναν πολύ περιορισμένο αριθμό μοντέλων τηλεοπτικών συσκευών BRAVIA LCD, που διατίθενται στην ευρωπαϊκή αγορά από τον Ιούνιο του 2007.

Οι αριθμοί των μοντέλων είναι:

KDL-40D3400, KDL-40D3500, KDL-40D3550, KDL-40D3660KDL-40V3000, KDL-40W3000, KDL-40X3000, KDL-40X3500

Την προσοχή μας στο θέμα επέστησαν αναφορές από την Ιαπωνία, πως ένας περιορισμένος αριθμός προϊόντων ενδεχομένως να περιέχει κάποιο ελαττωματικό εξάρτημα, το οποίο, σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να υπερθερμανθεί και να αναφλεγεί εντός της τηλεοπτικής συσκευής, με πιθανότητα να οδηγήσει σε τήξη του άνω περιβλήματος της τηλεόρασης

Μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφερθεί υλικές ζημιές ή τραυματισμοί.

Στο πλαίσιο της συνεχούς δέσμευσής της στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών της, η Sony αρχίζει ένα εθελοντικό πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου και, αν είναι απαραίτητο, επισκευής των προϊόντων αυτών, για να διασφαλίσει πως αυτά ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας και τα υψηλά μας στάνταρντ όσον αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια.

Αν είστε κάτοχοι κάποιου από τα προϊόντα που αναφέρθηκαν παραπάνω, σάς προσκαλούμε να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, προκειμένου η BRAVIA σας να υποστεί έλεγχο.

Μόλις μας γνωστοποιήσετε το αίτημά σας, ένας αντιπρόσωπος του τμήματος εξυπηρέτησης της Sony θα σας επισκεφτεί και θα ελέγξει τη συσκευή σας. Αν η τηλεόρασή σας εμπεριέχει το εν λόγω εξάρτημα, ο αντιπρόσωπός μας θα το επισκευάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Σημαντική διευκρίνηση: Αν είστε κάτοχοι ενός από τα προϊόντα που προαναφέρθηκαν και παρατηρήσετε οποιαδήποτε ανωμαλία στη λειτουργία (π.χ. ασυνήθιστους θορύβους, ασυνήθιστες οσμές ή έξοδο καπνού), απενεργοποιήστε αμέσως τη συσκευή, βγάλτε το φις από την πρίζα, μη χρησιμοποιείτε την τηλεόραση και επικοινωνήστε μαζί μας. Έχουμε επιβεβαιωμένες πληροφορίες πως το φαινόμενο δεν παρουσιάζεται όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη.

Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που αντιμετωπίσατε ένα από αυτά τα προβλήματα, ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη για την ενόχληση. Η Sony προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τα ποιοτικά στάνταρντ των προϊόντων της και να τα ανάγει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Για το λόγο αυτό εκτιμάμε ιδιαίτερα την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα