Νέος μεγάλος διαγωνισμός ScanIT

Κέρδισε ένα από τα 56 σούπερ διαδραστικά προϊόντα συνολικής αξίας €1.185.

Φόρεσε. Σκάναρε. Διασκέδασε.

Αυτό είναι το νέο μήνυμα και ταυτόχρονα το σλόγκαν της νέας μάρκας «ScanIT»!

Με τα πρωτοποριακά προϊόντα της, που συνδυάζουν τη χρησιμότητα με την τεχνολογία, ήρθε για να φέρει επανάσταση στην αγορά. «Σκάναρε» τον σχηματοποιημένο κωδικό ScanIT και, μέσω διαδικτύου, ανακάλυψε χιουμοριστικά βιντεάκια, μουσική, μηνύματα φιλίας, ενδιαφέρουσες πληροφορίες και νέα από το περιβάλλον και την τεχνολογία.

Η

εταιρεία 4experience δίνει τώρα τη δυνατότητα σε 56 τυχερούς αναγνώστες του i-TECH4u να κερδίσουν σούπερ διαδραστικά προϊόντα ScanIT συνολικής αξίας €1.185, στο νέο καλοκαιρινό διαγωνισμό!

 

1x Pop Art διακοσμητικό τοίχου αξίας €59,901x Διακοσμητικό πίνακα News Bridge αξίας €49,901x Διακοσμητικό πίνακα TV Signal αξίας €39,906x Aνδρικά T-shirt αξίας €34,906x Γυναικεία T-shirt αξίας €34,909x Γυναικεία Αμάνικα (top με ραντάκια) αξίας €24,9012x Κολιέ με Ζώδια αξίας €19,905x Αδιάβροχα Βραχιόλια αξίας €9,905x Από ένα πακέτο με δύο διαδραστικά μαγνητάκια ScanIT αξίας €7,906x Από ένα πακέτο τριών τεμαχίων ευχετήριες κάρτες αξίας €6,904x 12 Αυτοκόλλητα αξίας €5,90

 

Για να εξασφαλίσεις κι εσύ έως και δύο συμμετοχές στην κλήρωση, εντελώς δωρεάν:

1. Πάτησε «Like» στη fan page του ScanIT στο Facebook (κάνε κλικ εδώ) και δήλωσε τα στοιχεία σου στο tab του διαγωνισμού.

2. Πάτησε «Like» στη fan page του i-TECH4u στο Facebook (κάνε κλικ εδώ) και δήλωσε τα στοιχεία σου στο tab του διαγωνισμού.

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το i-TECH4u και την 4experience.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο μια φορά με τον κάθε τρόπο συμμετοχής (συνολικά έως δύο συμμετοχές).Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 18 Ιουλίου έως 2 Σεπτεμβρίου 2012, στις 23:59 το βράδυ.Οι 56 νικητές θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης στις 3 Σεπτεμβρίου 2012.Οι 56 νικητές κερδίζουν από ένα δώρο ScanIT, συνολικής αξίας €1.185, προσφορά της εταιρείας 4experience.Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στο www.itech4u.gr και θα ειδοποιηθούν μέσω email, στη διεύθυνση email που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από τη στιγμή που οι διοργανωτές επικοινώνησαν μαζί του, οι διοργανωτές δικαιούνται να προσφέρουν το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.Η διεύθυνση email που δηλώνεται, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για αποστολή newsletter από το i-TECH4u και την 4experiece. Το i-TECH4u και η 4experience δεν αποκαλύπτουν τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα