Νέο Nokia Lumia 620 με Windows Phone 8

Το τρίτο και πιο οικονομικό Windows Phone 8 smartphone της εταιρείας, με νεανικό προφίλ.

Δελτίο Τύπου

Η Nokia ανακοίνωσε το Nokia Lumia 620, το πιο οικονομικό smartphone της εταιρίας με λειτουργικό Windows Phone 8. Το Nokia Lumia 620 αποτελεί την τρίτη συσκευή μετά το Nokia Lumia 920,

τη ναυαρχίδα της Nokia και το μεσαίας κατηγορίας Nokia Lumia 820,το οποίο διαθέτει λειτουργικό Windows Phone 8, με ευχάριστο, νεανικό προφίλ και εύχρηστη σχεδίαση.

Το Lumia 620 χρησιμοποιεί τη νέα dual – shot color τεχνική προσφέροντας μια εντυπωσιακή ποικιλία χρωμάτων και εφέ. Το Dual – shot προσθέτει ένα δεύτερο στρώμα έγχρωμης, διαφανούς ή ημιδιαφανούς πρόσοψης από πολυανθρακικό πάνω από τη βασική πρόσοψη, δημιουργώντας δευτερεύοντες χρωματικούς συνδυασμούς και εφέ βάθους. Ο καθένας μπορεί να διαμορφώσει το Lumia 620 σύμφωνα με τις προτιμήσεις του και το προσωπικό του στυλ, διαλέγοντας μέσα από επτά διαφορετικές προσόψεις.

Η Jo Harlow, εκτελεστική αντιπρόεδρος του τμήματος Smart Devices της Nokia δήλωσε: «Συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε τη στρατηγική μας έχοντας ως στόχο την προσέγγιση νέων κοινών και νέων αγορών. Το Nokia Lumia 620, με τον καινοτόμο σχεδιασμό, το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και τη μεγάλη ποικιλία εφαρμογών που προσφέρει είναι μια άκρως ανταγωνιστική συσκευή στην κατηγορία του.»

Ανάμεσα στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που προσφέρουν και τα Lumia 920 και Lumia 820, όπως οι αποκλειστικοί φακοί της Nokia οι οποίοι απογειώνουν τις δημιουργικές ικανότητες της συσκευής, το Nokia Lumia 620 διαθέτει κύρια κάμερα ανάλυσης πέντε megapixel καθώς και μια VGA κάμερα στο μπροστινό μέρος της. Ο φακός Cinemagraph επιτρέπει τη χρήση animations στις ήδη υπάρχουσες φωτογραφίες, ενώ το Smart Shoot δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας μίας εικόνας, μέσα από το συνδυασμό πολλών φωτογραφιών, επιτρέποντας ακόμα και την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων.

Το Nokia Lumia 620 προσφέρει ακόμη πρόσβαση στις κορυφαίες πλατφόρμες χαρτών, όπως των υπηρεσιών Nokia Maps, Nokia Drive, Nokia Transport και την αποκλειστική υπηρεσία Nokia City Lens. Το Nokia City Lens δίνει πληροφορίες στους χρήστες σχετικά με τα μέρη στα οποία βρίσκονται, προβάλλοντάς τες στην πρόσοψη των κτιρίων όπως αυτά εμφανίζονται στο σκόπευτρο της κάμερας.

Επιπλέον, το Nokia Music κάνει εύκολη την ανακάλυψη νέας μουσικής, επιτρέποντας το κατέβασμα τραγουδιών και playlists δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις ενώ δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή η ή συνδρομή στην υπηρεσία.

Το Lumia 620, χάρη στην τεχνολογία NFC, μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με οποιοδήποτε αξεσουάρ συμβατό με αυτή, όπως το φορητό ασύρματο ηχείο JBL PlayUp για τη Nokia. Η σύνδεση μέσω NFC επιτρέπει στο χρήστη να μοιραστεί περιεχόμενο με συμβατές συσκευές ή να πραγματοποιήσει ασφαλείς πληρωμές μέσω της εφαρμογής Wallet των Windows Phone 8.

Το λειτουργικό Windows Phone 8 δίνει στο Nokia Lumia 620 τη δυνατότητα να προσφέρει μια πιο προσωπική εμπειρία smartphone, με τα ρυθμιζόμενα Live Tiles, τα οποία

Keywords
Τυχαία Θέματα