Κέρδισε 10 σετ προϊόντων SKAG AR

Ζωντανεύουν μέσα απ’ το smartphone ή το tablet σου!

Το i-TECH4u σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις δικό σου ένα από τα δέκα σούπερ σετ προϊόντων SKAG AR, που «ζωντανεύουν» μέσα απ’ το smartphone ή το tablet σου! Κάθε σετ περιλαμβάνει:

ένα Κλασέρ 17x25ένα Μπλοκ Σημειώσεων 105x148
χιλ.ένα Τετράδιο Καρφίτσα 17x25ένα Θεματικό Α4 καιένα Θεματικό Α5.

Τα δώρα είναι προσφορά της εταιρείας Θ. Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ.

Για να εξασφαλίσεις και εσύ συμμετοχή στην κλήρωση εντελώς δωρεάν:

Κάνε «Like» στη σελίδα του i-TECH4u στο Facebook (www.facebook.com/itech4u)και δήλωσε τα στοιχεία σου στο tab του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί 1 Απριλίου 2013 στις 12:00.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το i-TECH4u.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο μια φορά.Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 11 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2013, στις 12:00 το μεσημέρι.Οι δέκα νικητές θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης, την 1η Απριλίου 2013.Οι δέκα τυχεροί κερδίζουν από ένα σετ προϊόντων SKAG AR, προσφορά της εταιρείας Θ. Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ. Κάθε σετ αποτελείται από: ένα Κλασέρ 17x25, ένα Μπλοκ Σημειώσεων 105x148 χιλ., ένα Τετράδιο Καρφίτσα 17x25, ένα Θεματικό Α4 και ένα Θεματικό Α5.Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στο www.itech4u.gr και θα ειδοποιηθούν μέσω email, στη διεύθυνση email που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό.Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από τη στιγμή που το i-TECH4u επικοινώνησε μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.Η διεύθυνση email που δηλώνεται, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για αποστολή newsletter από το i-TECH4u και την Θ. Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ. Οι διοργανωτές δεν αποκαλύπτουν τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα