Κέρδισε 10 ESET Smart Security 6 & 10 Mobile Security

Κορυφαία προστασία για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το smartphone σου.

Το i-TECH4u σε συνεργασία με την ESET Hellas σου δίνουν την ευκαιρία να εξασφαλίσεις την προστασία του ηλεκτρονικού σου υπολογιστή, του smartphone ή του tablet σου, από οποιαδήποτε διαδικτυακή απειλή, για έναν ολόκληρο χρόνο. Μια από τις δέκα άδειες του κορυφαίου ESET Smart

Security 6 ή τις δέκα άδειες του ESET Mobile Security (για Android, Symbian και Windows Mobile) για προστασία των φορητών σου συσκευών μπορεί να γίνει δική σου, αρκεί να δηλώσεις τώρα συμμετοχή, εντελώς δωρεάν!


Για να εξασφαλίσεις έως και δύο συμμετοχές:

1. Πάτησε «Like» στη σελίδα της ESET Hellas στο Facebook (www.facebook.com/esetgr) και δήλωσε τα στοιχεία σου καθώς και το ποιο από τα δύο προϊόντα σε ενδιαφέρει στο tab του διαγωνισμού.

2. Πάτησε «Like» στη σελίδα του i-TECH4u στο Facebook (www.facebook.com/itech4u) και δήλωσε τα στοιχεία σου καθώς και το ποιο από τα δύο προϊόντα σε ενδιαφέρει στο tab του διαγωνισμού.

Για ακόμα περισσότερες συμμετοχές, αφότου καταχωρήσεις τα στοιχεία σου στο tab της ESET Hellas, μοιράσου τον διαγωνισμό με τους φίλους σου . Για κάθε έναν που θα δηλώσει συμμετοχή μέσω του link που μοιράστηκες μαζί τους, κερδίζεις αυτόματα μια επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση!

*Αν θέλεις να διεκδικήσεις και τα δύο προϊόντα, επίλεξε ξεχωριστό προϊόν σε κάθε φόρμα συμμετοχής. Εναλλακτικά, μπορείς να εξασφαλίσεις περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση για το προϊόν που σε ενδιαφέρει περισσότερο και να αυξήσεις τις πιθανότητες να το κερδίσεις.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 17/06 στις 12:00.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το i-TECH4u και την ESET Hellas.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή έως και δύο φορές. Ο συμμετέχοντας μπορεί να κερδίσει αυτόματα επιπλέον συμμετοχές, μόνο με τον τρόπο που περιγράφεται στην διαδικασία συμμετοχής.Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 22 Μαΐου 2013, έως 17 Ιουνίου 2013, στις 12:00 το μεσημέρι.Οι είκοσι νικητές θα αναδειχθούν μέσω ξεχωριστών ηλεκτρονικών κληρώσεων για το κάθε δώρο, στις 17 Ιουνίου.Δέκα νικητές θα κερδίσουν από μια άδεια του ESET Smart Security 6 για έναν χρόνο και άλλοι δέκα από μια άδεια του ESET Mobile Security, επίσης για έναν χρόνο.Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στο www.itech4u.gr και θα ενημερωθούν για τα δώρα τους από την ESET Hellas, στη διεύθυνση email που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από τη στιγμή που το i-TECH4u επικοινώνησε μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.Η διεύθυνση email που δηλώνεται, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για αποστολή newsletter από το i-TECH4u και από την ESET Hellas. Οι διοργανωτές δεν αποκαλύπτουν τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.Η ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού μπορεί να μεταβληθεί χωρίς προειδοποίηση. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα