Η Samsung γιορτάζει τα 30 εκ. πωλήσεων των GALAXY S και GALAXY SII

Νέα ρεκόρ για τις ναυαρχίδες των smartphones της Samsung.

Μπροστά στα τέσσερα εκατομμύρια πωλήσεις του iPhone 4S μέσα στο πρώτο μόνο τριήμερο ο αριθμός μοιάζει μάλλον μικρός (αφορά εξάλλου δύο συσκευές). Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κόσμος του Android είναι γεμάτος high-end συσκευές, συνεπώς βλέποντας

τα 30 εκατομμύρια απ’ αυτή τη σκοπιά, η Samsung έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρείας.

 

Δελτίο Τύπου

Συνολικές πωλήσεις ύψους 30 εκατομμυρίων τεμαχίων παγκοσμίως σημείωσαν τα smartphones Samsung GALAXY S και GALAXY SII .

Συγκεκριμένα, το GALAXY SII κατέγραψε νέο ρεκόρ για τη Samsung, καθώς οι πωλήσεις άγγιξαν τα 10 εκατομμύρια τεμάχια, με ρυθμό ανάπτυξης που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στην ιστορία της εταιρείας. Η ναυαρχίδα των smartphone της Samsung συνεχίζει να κερδίζει έδαφος στην αγορά, καθώς αποτελεί μία κομψή, λεπτεπίλεπτη συσκευή, με εξαιρετικές δυνατότητες φορητότητας, συνδυάζοντας την ασυναγώνιστη εμπειρία θέασης με την ισχυρή απόδοση του διπύρηνου επεξεργαστή.

Το Samsung GALAXY S, προκάτοχος του GALAXY SII, κυκλοφόρησε στην αγορά το 2010 και σημείωσε πωλήσεις ύψους 20 εκατομμύριων τεμαχίων, πετυχαίνοντας το μεγαλύτερο αριθμό πωληθέντων συσκευών κινητής τηλεφωνίας της Samsung και ακόμα ένα ρεκόρ στα χρονικά της εταιρείας, αλλά και της αγοράς κινητής τηλεφωνίας.

Η σειρά GALAXY, από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του GALAXY S έως σήμερα, συνεχίζει να κατακτά έδαφος στην αγορά και να κερδίζει δημοτικότητα, προωθώντας την επωνυμία GALAXY ως μία από τα πιο αναγνωρισμένες σειρές κινητών στον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα