Η COSMOTE στηρίζει δεκατρία χρόνια τα παιδιά με μηνύματα αγάπης

€320.000 σε οκτώ σωματεία από όλη την Ελλάδα για το 2012.

Δελτίο Τύπου

Το συνολικό ποσό των 320.000 ευρώ διαθέτει φέτος η COSMOTE σε κοινωφελείς οργανισμούς για το παιδί, μέσω του «Θεσμού Αγάπης» που συμπληρώνει δεκατρία χρόνια. Πρόκειται για μέρος του ποσού που συγκεντρώθηκε από τα SMS και MMS που αντάλλαξαν οι πελάτες της εταιρείας τις

πρώτες ώρες του νέου χρόνου[1], «πολλαπλασιάζοντας την αγάπη τους» για τα παιδιά και συνεισφέροντας στο να γίνει ο κόσμος γύρω μας καλύτερος.

Για το 2012 η COSMOTE θα στηρίξει τα εξής σωματεία:

- Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»

- Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά»

- Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών

- Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων - ΕΛΕΠΑΠ

- Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για παιδιά και νέους - ΣΚΕΠ

- Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Νομού Ηρακλείου

- Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών «Η Μέριμνα»

- Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα», Θεσσαλονίκη

 

Στην τελική επιλογή των οκτώ κοινωφελών σωματείων του «Θεσμού Αγάπης» συμμετείχαν για ακόμη μια χρονιά και οι εργαζόμενοι της COSMOTE και της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που με ψηφοφορία επέλεξαν το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα» στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ πέντε σωματείων για το παιδί από ολόκληρη τη χώρα. Τα υπόλοιπα υποψήφια σωματεία[2] θα λάβουν και αυτά ενίσχυση σε είδος ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Το ποσό που θα αντιστοιχούσε στην αγορά επιχειρηματικών δώρων για τα Χριστούγεννα, η COSMOTE θα προσφέρει στο Κέντρο Φροντίδας Παιδιού (Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με ειδικές ανάγκες) στην Πτολεμαΐδα.

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες έχουν αναλάβει και οι θυγατρικές της COSMOTE, COSMOTE Ρουμανίας και ΑMC στην Αλβανία.


[1] Από τις 00:00 έως τις 07:00 της Πρωτοχρονιάς

[2] το Σικιαρίδειο Ίδρυμα (Κέντρο Ανοιχτής Φροντίδας για την κατάρτιση παιδιών και νέων με νοητική στέρηση και μαθησιακές δυσκολίες), ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων σπαστικών παιδιών «Ο Καλός Σαμαρείτης», το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Η Μαργαρίτα», ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «Ελπίδα» στη Ρόδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα