Έχεις HDMI; Έχεις έξυπνη τηλεόραση!

Χάρη στο μικροσκοπικό SmartKey TV.

Το SmartKey TV φιλοδοξεί να μετατρέψει οποιαδήποτε τηλεόραση διαθέτει είσοδο HDMI σε έξυπνη τηλεόραση –για την ακρίβεια μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και με βιντεοπροβολείς ή monitor ηλεκτρονικών υπολογιστών. Πρακτικά πρόκειται για ένα μικροσκοπικό HDMI dongle που στο εσωτερικό του φιλοξενεί έναν επεξεργαστή ARM Cortex A9 1GHz, Mali 400MP GPU, 512ΜΒ RAM

και 4GB αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει επίσης θύρα USB, υποδοχή για κάρτες microSD (χωρητικότητας έως 32GB) καθώς και Wi-Fi για επικοινωνία με το δίκτυό σου και με τον κόσμο του Internet.

To SmartKey TV τρέχει Android Ice Cream Sandwich και είναι κατασκευασμένο απ’ την ιταλική εταιρεία LiquidTv. Όσο για τις μεθόδους χειρισμούς, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει είτε κάποιο από τα ειδικά χειριστήρια που θα προσφέρει η εταιρεία, είτε να κατεβάσει την ειδική εφαρμογή στο smartphone του και να το χρησιμοποιήσει σαν χειριστήριο. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και η τιμή του θα ξεκινά απ’ τα €99 –υποθέτουμε για σκέτη τη συσκευή, χωρίς κάποιο χειριστήριο. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο www.liquidtv.it.

Keywords
Τυχαία Θέματα