Your coffee shop @ home και το καλοκαίρι

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με τα απολαυστικά κρύα και ζεστά ροφήματα της NESCAFÉ Dolce Gusto.

Η αγαπημένη μηχανή NESCAFÉ Dolce Gusto έρχεται να ταράξει τα δεδομένα για μια ακόμα φορά! Η κορυφαία μηχανή που σου δίνει την επιλογή να φτιάξεις κρύα και ζεστά ροφήματα, φέρνει την αγαπημένη γεύση του Freddo

Cappuccino στο σπίτι. Με το πάτημα ενός κουμπιού η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων γίνεται πραγματικότητα στην άνεση του δικού σου χώρου.

Θέλεις ένα λαχταριστό freddo cappuccino με πλούσιο αφρόγαλα και μοναδική γεύση καφέ; Η διαδικασία γνωστή, αγαπημένη, και όπως πάντα απλή! Δύο κάψουλες, η αγαπημένη σου μηχανή NESCAFÉ Dolce Gusto και με το πάτημα ενός κουμπιού απολαμβάνεις αναπαυτικά στον καναπέ σου το freddo cappuccino που ονειρευόσουν. Τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ, αυτή η έκπληξη έρχεται να μας δώσει μια νότα αισιοδοξίας. H μαγεία της δημιουργίας του πιο δημοφιλούς κρύου ροφήματος –του freddo cappuccino– στο σπίτι είναι πλέον γεγονός!

Αναρωτιέσαι ποιος θα είναι ο αγαπημένος σου φίλος για φέτος το καλοκαίρι; Η μηχανή NESCAFÉ Dolce Gusto, η ασυναγώνιστη μηχανή καφέ με κρύα λειτουργία, είναι η κατάλληλη συντροφιά, καθώς μόνο αυτή μπορεί να σου χαρίσει τη νέα δροσιστική και απολαυστική γεύση του Freddo Cappuccino. Μπορείς να αντισταθείς;

 

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η NESCAFÉ DOLCE GUSTO ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

H NESCAFÉ Dolce Gusto είναι μία πατενταρισμένη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από το τμήμα Research & Development της Nestlé στην Ελβετία, υπό την καθοδήγηση του κ. Ζήνωνα Μανδραλή, ενός εφευρετικού έλληνα επιστήμονα και έχει κατακτήσει το καταναλωτικό κοινό διεθνώς. Με την υπογραφή, την τεχνογνωσία και την υψηλή ποιότητα δύο κορυφαίων εταιρειών (Nestlé και Krups) στην Ελλάδα, η NESCAFÉ Dolce Gusto είναι μοναδική γιατί προσφέρει:

Πάνω από 20 ζεστά ή κρύα ροφήματα.Εγγύηση άριστης ποιότητας καφέ χάρη στην επαγγελματική λειτουργία του συστήματος με 15 bars.Παραγωγή ζεστών και κρύων ροφημάτων.Ευκολία στη χρήση, που επιτρέπει την παρασκευή ροφημάτων με αφρόγαλα, στο λεπτό!Μοναδικό design και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε τέσσερα ιδιαίτερα σχέδια μηχανών για κάθε γούστο.

 

NESCAFÉ DOLCE GUSTO GENIO KP1506S

H NESCAFÉ Dolce Gusto Genio είναι μια απ’ τις νέες, αυτόματες μηχανές της σειράς NESCAFÉ Dolce Gusto –και θα κάνει τα πάντα για να σε καταπλήξει. Μικρή για να χωράει σε κάθε κουζίνα ακόμα κι αν ο χώρος σου είναι περιορισμένος, αλλά θαυματουργή αφού φτιάχνει περισσότερα από είκοσι ζεστά ή κρύα ροφήματα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι πως χάρη στην εύχρηστη ροδέλα, έχεις πλέον τη δυνατότητα να δώσεις τη δική σου «πινελιά» σε κάθε ρόφημα, ρυθμίζοντας ανάλογα με τα γούστα σου την ένταση του καφέ και το μείγμα γενικότερα (για ροφήματα που παράγονται με περισσότερες από μία κάψουλες). Αν πάλι δεν σου αρέσουν οι πειραματισμοί, οι αγαπημένες, αυτόματες ρυθμίσεις της NESCAFÉ Dolce Gusto για κάθε ρόφημα βρίσκονται μόλις ένα κουμπί μακριά.

Ιδανική για μικρούς χώρους

Χάρη στις μικρές της διαστάσεις,

Keywords
Τυχαία Θέματα