Motorola Xoom 2 και Xoom 2 Media Edition

Τα νέα tablets της Motorola είναι γεγονός.

Λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του Motorola Droid RAZR, η εταιρεία προχώρησε στα αποκαλυπτήρια και των δύο νέων της tablets. To Motorola Xoom 2

πρόκειται ουσιαστικά για ένα αναβαθμισμένο από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών Xoom, με Gorilla Glass οθόνη 10,1 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή 1,2GHz, 1GB μνήμη RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και κάμερες 5MP στην πίσω πλευρά και 1,3MP στην πρόσοψη. Παράλληλα, είναι κατασκευασμένο με την ειδική τεχνολογία Splash Guard, ούτως ώστε να προστατεύεται από ατυχήματα με νερό. Είναι περίπου 100 γραμμάρια ελαφρύτερο απ’ το πρώτο Xoom (δηλαδή 558 γραμμάρια), ενώ η εταιρεία υπόσχεται αυτονομία 10 ωρών αναπαραγωγής βίντεο.

Όσο για το Xoom 2 Media Edition, διαθέτει τα ίδια ακριβώς τεχνικά χαρακτηριστικά με Xoom 2, με την διαφορά πως η οθόνη του έχει διάμετρο 8,2 ίντσες και πως ζυγίζει μόλις 386 γραμμάρια. Και τα δύο tablets θα κυκλοφορήσουν με Android Honeycomb, όμως η Motorola υποσχέθηκε ότι η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich θα έρθει σε 6 εβδομάδες από την επίσημη διάθεση του Ice Cream Sandwich από τη Google. Δες παρακάτω το promo βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα