LG G2: τώρα εσύ διαλέγεις τι θα ακούσεις

Audio Zoom στον ήχο που θέλεις κατά την εγγραφή βίντεο.

Δελτίο Τύπου

Για την LG η ενίσχυση της συνολικής εμπειρίας του χρήστη αποτελεί βασική προτεραιότητα και κεντρικό κατευθυντήριο άξονα στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Ειδικά όσον αφορά στα smartphones και δεδομένης της ολοένα και πιο σημαντικής τους θέσης στη ζωή των καταναλωτών, η LG μελετώντας συστηματικά τις ανάγκες τους, συνεχίζει να ενσωματώνει νέες λειτουργίες που μπορούν όχι μόνο να βελτιώσουν το UX σε συνολικό επίπεδο, αλλά και να προσφέρουν συναρπαστικές

εμπειρίες και μαγικά συναισθήματα.

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι και το Audio Zoom του νέου LG G2, που δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους του να ακούσουν και να ηχογραφήσουν καθαρότερα το θέμα που τους ενδιαφέρει. Το Audio Zoom επιτρέπει στο LG G2 να αποδυναμώνει τους περιφεριακούς ήχους και ταυτόχρονα να ενισχύει τον ήχο που ενδιαφέρει το χρήστη. Έτσι για παράδειγμα, οι γονείς που παρακολουθούν την πρώτη θεατρική παράσταση του μικρού τους πρωταγωνιστή, μπορούν να επιλέξουν Audio Zoom και να ηχογραφήσουν καθαρά τη φωνή του ανάμεσα στις τόσες άλλες.

Και όλα αυτά απολαμβάνοντας ποιότητα ήχου εφάμιλλη της εικόνας, καθώς το LG G2 είναι το πρώτο ΗiFi smartphone με 24 bit/192kHz, ώστε να αναπαράγει ήχο αντίστοιχης ποιότητας ενός στούντιο ηχογράφησης, πολύ ανώτερο από τον αντίστοιχο ενός CD. Ακόμη, οι κάτοχοι του LG G2 μπορούν να καταγράφουν τις εμπειρίες τους χωρίς να ανησυχούν για την εξάντληση της μπαταρίας, καθώς το LG G2 διαθέτει μια ‘γενναιόδωρη’ 3.000 mAh μπαταρία, που τους δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιούν το κινητό τους όπως και όσο θέλουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα