Far Cry 3 – Must Play Δεκεμβρίου ‘12

Παράφρονες άνθρωποι σε έναν κυριολεκτικά τρελό κόσμο.

Μετά τα δύο πρώτα Far Cry της Ubisoft, οι προσδοκίες μας για το τρίτο παιχνίδι της σειράς ήταν σίγουρα μεγάλες. Μοναδική παραφωνία μέχρι τώρα εξάλλου υπήρξε μόνο το Far Cry Vengeance για το Wii –ένα παιχνίδι που δεν θύμιζε σε τίποτα την ποιότητα της σειράς. Ευτυχώς για τους απανταχού fans των first person shooters, οι developers της εταιρείας έκαναν και πάλι το θαύμα τους.

ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Jason

Brady κάνει διακοπές με την παρέα του σε έναν «τροπικό παράδεισο» κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό και περνάει τέλεια –μέχρι τη στιγμή που όλοι μαζί αποφασίζουν να κάνουν skydiving. Για κακή τους τύχη λοιπόν, προσγειώνονται σε διαφορετικά σημεία ενός νησιού που ελέγχεται από τον ψυχοπαθή –όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία– Vaas Montenegro. Όλα τα μέλη της παρέας σου αιχμαλωτίζονται και παρότι εσύ, στον ρόλο του Jason Brady καταφέρνεις να δραπετεύσεις, σύντομα θα συνειδητοποιήσεις πως η παράνοια, η βία και η παρανομία κυριαρχούν, μετατρέποντας το νησί από τροπικό παράδεισο, σε τροπική κόλαση.

ΞΕΦΡΕΝΗ ΔΡΑΣΗ

Το Far Cry 3 συνεχίζει στα πρότυπα του open world FPS, που έθεσαν τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, προσθέτοντας μεγαλύτερο χάρτη προς εξερεύνηση, στοιχεία RPG με XP points, leveling και crafting, ενώ στη δράση ενσωματώνει μηχανισμούς stealth, μάχες σώμα με σώμα και takedowns. Τα στοιχεία αυτά μόνο διακοσμητικά δεν είναι, αφού οι συμμαχίες και οι εχθροί που θα επιλέξεις ο ίδιος στην πορεία, θα καθορίσουν την εξέλιξη, και φυσικά το αποτέλεσμα της περιπέτειας, ενώ θα σου δοθούν αντίστοιχα ξεχωριστές ικανότητες, αντικείμενα και όπλα. Όλα όσα περιμένεις από ένα Far Cry, οχήματα, φωτιές, εκρήξεις, εξερεύνηση, συνομωσίες και δυνατές μάχες είναι εδώ, περισσότερα και καλύτερα από ποτέ, σε έναν από τους σημαντικότερους τίτλους της χρονιάς. Όσο για τον τομέα των γραφικών και του ήχου, δεν θα μείνει κανείς παραπονεμένος…

Keywords
Τυχαία Θέματα