Beer Savers

Καπάκια σιλικόνης για να μην πηγαίνει χαμένη η μπύρα σου.

 

Όταν αναβαίνει η θερμοκρασία, ανεβαίνει και η κατανάλωση μπύρας (εξαιρετικά παγωμένης κατά προτίμηση). Δεν είναι κρίμα όμως –ειδικά στις μέρες μας– να αφήνεις το υπόλοιπο του μπουκαλιού να πηγαίνει χαμένο; Τα καπάκια σιλικόνης Beer Saver βάζουν τέλος στο συγκεκριμένο πρόβλημα, αφού εφαρμόζουν τέλεια σε όλα τα μπουκάλια μπύρας και αναψυκτικών, ούτως ώστε να μπορείς να τα διατηρήσεις στο ψυγείο σου για λίγο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Είναι κατασκευασμένα από μη τοξικό υλικό για χρήση σε φαγητό και μπορείς, φυσικά, να τα πλύνεις και να τα χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά.Διάθεση Play247, 210-6142247, www.play247.gr Τιμή €4,99 (τα έξι τεμάχια)

Όταν αναβαίνει η θερμοκρασία, ανεβαίνει και η κατανάλωση μπύρας (εξαιρετικά παγωμένης κατά προτίμηση). Δεν είναι κρίμα όμως –ειδικά στις μέρες μας– να αφήνεις το υπόλοιπο του μπουκαλιού να πηγαίνει χαμένο; Τα καπάκια σιλικόνης Beer Saver βάζουν τέλος στο συγκεκριμένο πρόβλημα, αφού εφαρμόζουν τέλεια σε όλα τα μπουκάλια μπύρας και αναψυκτικών, ούτως ώστε να μπορείς να τα διατηρήσεις στο ψυγείο σου για λίγο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι κατασκευασμένα από μη τοξικό υλικό για χρήση σε φαγητό και μπορείς, φυσικά, να τα πλύνεις και να τα χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά.

Διάθεση Play247, 210-6142247, www.play247.gr Τιμή €4,99 (τα έξι τεμάχια)

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-TECH4U