12o N-Joy UNI-League: ξεκίνησαν οι εγγραφές

Μειώσεις στις τιμές εγγραφής ως 50%!

Δελτίο Τύπου

Το N’JOY UNI-League ξανά στις επάλξεις! Επειδή όμως η οικονομική κρίση είναι γεγονός οι διοργανωτές φρόντισαν να ελαφρύνουν το πορτοφόλι των συμμετεχόντων με τον καλύτερο τρόπο: Τι καλύτερο λοιπόν από γενναίες μειώσεις στις τιμές εγγραφής!

Πάμε να τα δούμε όμως όλα από την αρχή.

Παίχτες, γραμμετείες, διαιτητές , διοργανωτές και συνεργαζόμενες εταιρίες μόλις γέμισαν με πετρέλαιο τις μηχανές τoυς και είναι έτοιμοι για την πρόκληση του 2012-13!

Σε 10 πόλεις της Ελλάδας ξεκινούν επισήμως οι εγγραφές και θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Ως τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να οργανώσετε τη φετινή σας ομάδα, να τη δηλώσετε, να επιλέξετε την εγκατάσταση και τις ώρες που θέλετε να αγωνίζεστε (1 φορά τη βδομάδα) και φύγαμε για πρεμιέρα!

Το N’JOY UNI-League φέτος θα διεξαχθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Χαλκίδα, Ρέθυμνο,Λαμία, Χανιά και Ιωάννινα και φυσικά στην Κύπρο (Λευκωσία και Λεμεσό)..


Τα νέα μειωμένα οικονομικά δεδομένα:

- Για όλες τις περσινές ομάδες που θα αγωνιστούν ξανά η συμμετοχή ανά άτομο είναι μειωμένη κατά 50%. Φυσικά αν μία ομάδα έχει εμφανίσεις από πέρσι μπορεί να υπαχθεί σε αυτήν την κατηγορία ακόμα και αν έχει κάποιες νέες προσθήκες παιχτών. Απλά για τους νέους θα παραγγελθούν αντίστοιχες επιπλέον εμφανίσεις σαν της ομάδας.

- Για όλες τις νέες ομάδες που θα αγωνιστούν για 1η φορά, η τιμή εγγραφής στο Πρωτάθλημα ξεκινά επίσης με 50% κάτω από την αντίστοιχη περσινή τιμή και περιλαμβάνεται φανέλα σε χρώματα που θα διαλέξει η ομάδα (πέρσι και τα προηγούμενα χρόνια η αντίστοιχη τιμή ήταν διπλάσια και περιλάμβανε απλώς και σορτσάκι). Φέτος αν μία ομάδα λοιπόν δηλώσει ότι έχει σχεδόν ομοιόμορφα σορτσάκια (πχ. δικά της απλά μαύρα) τότε απλά παίρνει τη φανέλα με τη χαμηλότατη εγγραφή. Αν θελήσει να πάρει και σορτσάκια η τιμή ανεβαίνει μόνο κατά 3€. Και φυσικά υπάρχει μεγάλος κατάλογος εμφανίσεων για επιλογή με τις τιμές εγγραφής όπως είπαμε να ξεκινούν από εκεί που είπαμε και να ανεβαίνουν κατά 2€ δίνοντας έτσι περισσότερες επιλογές σε σχέδια, χρώματα κτλ.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά στους όρους συμμετοχής.

Μπορείτε τηλεφωνικά (6936030100, 2109515730) αλλά και μέσω e-mail (online στο σχετικό linkhttp://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8) να δηλώνετε συμμετοχή και να κρατάτε έτσι σειρά προτεραιότητας! Μη διστάσετε βεβαίως να τηλεφωνήσετε για να μάθετε οποιαδήποτε πληροφορία ή να στείλετε σχετικό e-mail! Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τους νέους Όρους Συμμετοχής στο σχετικό link και όλες τις μετατροπές σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το N’JOY UNI-League αποτελεί το επίσημο εθνικό Πρωτάθλημα MINIFOOTBALL της χώρας και αυτό σημαίνει ότι σημμετέχει στην EMF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball) και ότι η Πρωταθλήτρια Ομάδα μετατρέπεται σεΕθνική Ομάδα Minifootball για ένα χρόνο και εκπροσωπεί τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις αλλά και στην επικοινωνία μας προς

Keywords
Τυχαία Θέματα