120.000 μηχανές NESCAFÉ Dolce Gusto έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα

Πρώτη στην κατηγορία πώλησης καψουλών.

Δυναμική χαρακτηρίζεται η παρουσία των μηχανών NESCAFÉ DOLCE GUSTO, με τις πωλήσεις των καψουλών της μάρκας να αυξάνονται σε σχέση με το 2011 και να την κατατάσσουν πρώτη στην κατηγορία πώλησης καψουλών η οποία έχει αναπτυχθεί σε αξία κατά 79,3% το 2012, με βάσει τα στοιχεία της Nielsen. Με περισσότερες από 120.000 μηχανές να έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα, η εταιρεία

συνεχίζει να επενδύει στην αγορά της κάψουλας, παρουσιάζοντας μια καινούργια υπηρεσία που διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους καταναλωτές των μηχανών NESCAFÉ DOLCE GUSTO να απολαμβάνουν τις δυνατότητες της και τις μοναδικές επιλογές ροφημάτων άμεσα.

Από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, και για πρώτη φορά, δημιουργήθηκε, σε επιλεγμένα καταστήματα Κωτσόβολος (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος The Mall, Smart Park), ένα virtual store όπου δίνει τη δυνατότητα σε όσους αγοράζουν τις μηχανές να προμηθευτούν, την ίδια στιγμή, με τρία απλά βήματα και τις κάψουλες της αρεσκείας τους.

Σκανάροντας με το smartphone, το QR Code που θα έχει τοποθετηθεί στον ειδικό χώρο πώλησης των μηχανών NESCAFÉ DOLCE GUSTO, στο κατάστημα, ο καταναλωτής θα οδηγείται στη διαμορφωμένη σελίδα και θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τις κάψουλες που επιθυμεί από μία γκάμα 26 διαφορετικών ροφημάτων. Επιπλέον, με την αγορά 5 συσκευασιών η μία θα είναι δώρο. Εντός 24 εργάσιμων ωρών, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς, οι κάψουλες θα αποστέλλονται στον τόπο παράδοσης που θα έχει ζητηθεί κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επιβεβαίωσης που θα ακολουθήσει καθώς το μόνο που θα ζητείται για να γίνει η αγορά είναι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Τέλος, η αποπληρωμή μπορεί να γίνει με αντικαταβολή.

Η νέα υπηρεσία λειτουργεί πιλοτικά στα τρία καταστήματα Κωτσόβολος ενώ σύντομα θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

Keywords
Τυχαία Θέματα