Υπάτη: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του βοσκού - Τι φοβούνται οι διασώστες

ΕΛΛAΔΑ

Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 71χρονος κτηνοτρόφος Ν.Κ. που αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής (8/9) στη ευρύτερη περιοχή του Μεσοχωρίου Υπάτης.

Μέχρι τις 9 το βράδυ του Σαββάτου (9/9), οι έρευνες της 7ης ΕΜΑΚ με την κυνοφιλική της ομάδα, αλλά και των πολυπρόσωπων Εθελοντικών Ομάδων Διάσωσης, του Χιονοδρομικού Ομίλου Λαμίας και της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Υπάτης, παρέμεναν άκαρπες για τον εντοπισμό του. Περισσότερα από 17 χιλιόμετρα δύσβατων μονοπατιών έχουν ελεγχθεί με τη βοήθεια και του ανιχνευτή

σκύλου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο 71χρονος εξαφανίσθηκε όπως σημειώσαμε το απόγευμα της Παρασκευής, έχοντας βγει να φροντίσει τα ζώα του. Το πρωί του Σαββάτου η κόρη του κτηνοτρόφου δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του και έκτοτε άρχισε η αναζήτηση.

Όπως αποκάλυψαν άνθρωποι της περιοχής, το τελευταίο διάστημα λύκος ή λύκοι είχαν επιτεθεί σε ζώα στα γύρω μαντριά και ο 71χρονος απομακρύνθηκε περισσότερο στην προσπάθεια του να εντοπίσει τα χαμένα του γίδια.

Η ύπαρξη άγριων ζώων στην περιοχή ανεβάζει ακόμη περισσότερο την αγωνία για να βρεθεί ζωντανός ο 71χρονος, με τους διασώστες να δίνουν πραγματική μάχη με το χρόνο για τον εντοπισμό του.

Απευθύνουν μάλιστα έκκληση για βοήθεια σε περισσότερους εθελοντές, καθώς με το πρώτο φως της ημέρας θα πρέπει να ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή. Αν θέλετε και μπορείτε να βοηθήσετε, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6976 565438 και τον επικεφαλής της ομάδας Πολιτικής Προστασίας της Υπάτης κ. Παναγιώτη Ρούσκα.

Πηγή: lamiareport.gr

θρίλερΥπάτηεξαφάνισηκτηνοτρόφοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα