Υπαινιγμοί Μίσσα μετά τη νέα ήττα: Μετά το Ευρωμπάσκετ θα πω πολλά πράγματα

ΑΘΛΗΤΙΚA

Για πολλά και διάφορά υποσχέθηκε να μιλήσει ο Κώστας Μίσσας μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ, όπως δήλωσε μετά την ήττα της Ελλάδας από τη Σλοβενία.

«Παίξαμε συγκεντρωμένα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Είχαν πολλά επιθετικά ριμπάουντ κι αυτό ήταν πρόβλημα. Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι φάγαμε

23 πόντους από το pick n' roll. Μπαίνουμε στη λογική να δοκιμάζουμε χαμηλά σχήματα, αλλά το θέμα είναι και τι χάνεις στην επίθεση. Τα 3/20 τρίποντα ήταν πάλι ένα πολύ κακό ποσοστό. Πολλά σουτ δεν ήταν ισορροπημένα. Σε ορισμένα σημεία, πάντως, θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά. Θεωρώ ότι η τελική έκβαση κρίθηκε από δύο επιθετικά ριμπάουντ και δύο φάσεις του Ντράγκιτς στο pick n' roll», δήλωσε ο Έλληνας κόουτς στη μικτή ζώνη και πρόσθεσε:

«Θα μπούμε στη διαδικασία να μιλήσουμε, αλλά οι παίκτες έχουν την εμπειρία να μπουν σε μία άλλη λογική. Σήμερα αρχίσαμε να λειτουργούμε σαν ομάδα. Αυτό είναι το στοιχείο που μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί».

Για να καταλήξει: «Όταν τελειώσει το τουρνουά και κάνουμε μία αναδρομή, θα πω πάρα πολλά πράγματα που τώρα δεν έχει λογική να πω».

Πηγή: sport-fm.gr

ΜίσσαςΕυρωμπάσκετΕλλάδαΣλοβενίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα