Υπ. Εργασίας: Η διοίκηση του ρ/σ BHMA FM αδιαφορεί για τα δεδουλευμένα των εγαζομένων

MEDIA

Την αδιαφορία της διοίκησης του ρ/σ BHMA FM για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων καταγγέλλει το υπουργείο Εργασίας. Σε ανακοίνωση του το υπουργείο αναφέρει πως σε ένα ακόμη ραντεβού απουσίαζε η διοίκηση του ρ/σ BHMA FM, επιλέγοντας να αγνοήσει εκ νέου την τριμερή συμφιλιωτική συνάντηση μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων με θέμα την καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Μάλιστα στην ανακοίνωση

του το υπουργείο προειδοποιεί πως θα ενεργοποιηθούν οι προβλεπόμενοι ελεγκτικοί μηχανισμοί

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας έχει ως εξής:

Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΒΗΜΑ FM αγνόησε τόσο τους εργαζόμενους όσο και το Υπουργείο επιλέγοντας να απουσιάζει εκ νέου από την τριμερή συμφιλιωτική συνάντηση που έγινε την Παρασκευή 20.05.2016. Η νομική εκπρόσωπος του Ρ/Σ δεν είχε καμία εξουσιοδότηση που να δεσμεύει την εταιρεία, ως προς τα θέματα που αφορούσε η συνάντηση.

Μετά από τα παραπάνω και με πρόταση του Γ.Γ. του Υπουργείου και συμφωνία των εργαζομένων η συνάντηση διακόπηκε, με κοινή εκτίμηση ότι η στάση της εταιρείας δείχνει αδιαφορία για τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι για σημαντικό χρονικό διάστημα. Ο Γ.Γ. τόνισε ότι άμεσα θα ενεργοποιηθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Υπουργείου και θα προχωρήσουν όλες οι εκ του νόμου προβλεπόμενες διαδικασίες, που αφορούν σε οφειλή δεδουλευμένων.

Βήμα FMυπουργείο ΕργασίαςδεδουλευμέναHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα