Ξέσπασμα Σταμάτη: Πουλημένοι οι δικαστές, δεν ζήτησα διαζύγιο από τον Άκη

ΕΛΛAΔΑ

Για την αποφυλάκισή της και στη σχέση της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο μίλησε η Βίκυ Σταμάτη στον Νίκο Ευαγγελάτο, στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

Η ίδια υποστήριξε πως επρόκειτο για μια σκληρή καταδικαστική απόφαση σε βάρος της με πολλά ανώμαλα νομικά επιχειρήματα.

Για το διαζύγιο με τον πρώην υπουργό, υποστήριξε πως «δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου, Το δελτίο Τύπου μιλά

για λύση γάμου. Δεν πρόκειται να γνωστοποιήσω τίποτα για την προσωπική και οικογενειακή μου κατάσταση. Αυτό αφορά μόνο εμένα και τον άντρα μου».

Αναφερόμενη στην άσεμνη χειρονομία που έκανε στους δημοσιογράφους την ημέρα που άνδρες της Ασφάλειας την μετέφεραν με ταξί από το Χαλάνδρι στις φυλακές του Ελαιώνα, η Βίκυ Σταμάτη είπε αρχικά πως δεν θυμόταν το περιστατικό. Ωστόσο, στη συνέχεια τόνισε πως δεν εννοούσε αυτή τη χειρονομία. «Και δεν νομίζω να με έχετε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα για την υπόθεση με τις μίζες από τα εξοπλιστικά, επισήμανε: «Υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι. Σε αυτήν την υπόθεση οι αθώοι βαφτίστηκαν ένοχοι και οι εγκληματίες αθώοι. Στο πρωτόδικο δικαστήριο, ο πρόεδρος κ. Καψάλης είπε ότι όποιος ασχολείται με τον Ζήγρα μολύνεται. Ο μολυσμένος εγκληματίας κυκλοφορεί ελεύθερος… Έγινε μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά του συστήματος. Είναι όλοι τους πουλημένοι. Ισοπέδωσαν την οικογένεια μου».

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξέσπασμα Σταμάτη, Πουλημένοι, Άκη,xespasma stamati, poulimenoi, aki