Βίντεο ντοκουμέντο: Οι πρώτες εικόνες από το Reina την ώρα του μακελειού

ΚΟΣΜΟΣ

Το πρώτο βίντεο από την ώρα της επίθεσης στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης την Πρωτοχρονιά έδωσε στη δημοσιότητα τουρκικό Κανάλι D.

Όπως εξηγεί ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Χουριγιέτ ο δράστης της επίθεσης, Αμπντουκαντίρ Μασαρίποφ, εμφανίζεται για κάποια δευτερόλεπτα να είναι σαστισμένος, να σταματά και να σκέφτεται τον τρόπο δράσης του. Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να κρύβεται

μέσα από στο μαζαγί κατά την αλλαγή του χρόνου.

Σύμφωνα με τα όσα εξήγησε ο δημοσιογράφος, η επίθεση του Μασαρίποφ κράτησε 7 - 8 λεπτά, ενώ φαίνεται ο Μασαρίποφ να κρατά και όπλο στα χέρια του.

Από την επίθεση την Πρωτοχρονιά έχασαν τη ζωή τους 39 άτομα ενώ τραυματίστηκαν αλλα 69, με το Ισλαμικό Κράτος να αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση.

Ο Μασαρίποφ συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης στο Ενσεγιούντ της Κωνσταντινούπολης ύστερα από 17 μέρες ανθρωποκυνηγητού και ομολόγησε, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πως ο αρχικός τους στόχος ήταν η πλατεία Ταξίμ και όχι το κλαμπ Reina.

Reinaεπίθεση ReinaΤουρκίαεπίθεση ΚωνσταντινούποληΑμπντουλκαντίρ Μασαρίποφεικόνες από την επίθεσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα