Βίασε παρθένα έξω από το κλαμπ του πατέρα του (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Στη φυλακή βρέθηκε ο 25χρονος Λουκ Λάζαρους για τον βιασμό μιας 18χρονης παρθένας έξω από το νυχτερινό κλαμπ του πατέρα του, στην Αυστραλία, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν.

Ο 25χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για τρία έτη τον Απρίλιο του 2015, αφού κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό μιας παρθένας πίσω από το κλαμπ Soho.

Ωστόσο, μετά από έφεση, αποδείχτηκε ότι δεν ήταν ένοχος για βιασμό.

Η δικαστής διαπίστωσε ότι ο 25χρονος δεν ήταν ένοχος, αφού όπως είπε δεν υπήρχαν «βάσιμοι λόγοι» να πιστέψουμε ότι δεν έγινε με τη συναίνεση της 18χρονης.

Ο 25χρονος αγκάλιασε την μητέρα του, μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Η δικαστής άκουσε ότι ο 25χρονος συνάντησε την 18χρονη και της είπε ότι είναι ιδιοκτήτης του κλαμπ. Προσφέρθηκε να τη γνωρίσει στον DJ και στη συνέχεια το ζευγάρι βγήκε έξω και έκανε πρωκτικό σεξ, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «γρήγορο και καθόλου ρομαντικό».

Η γυναίκα θέλησε να φύγει μετά το φιλί τους, αλλά εκείνος έβαλε τα χέρια της στον τοίχο. Είπε ότι ήταν επίπονο και νόμιζε ότι ζήτησε από τον 25χρονο να σταματήσει, αλλά εκείνος το αρνήθηκε. Δήλωσε ότι δεν ήταν ένοχος σε όλες τις δίκες και ότι το θύμα ήταν χαρούμενο που έκανε σεξ μαζί του.

Αλλά ανέφερε ότι η διάθεση της 18χρονης άλλαξε όταν της είπε ότι θα προσθέσει το όνομά της στη λίστα με τα «τρόπαιά» του στο κινητό του.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου για αθώωση του, η γυναίκα έφυγε αμέσως από την αίθουσα με δάκρυα στα μάτια.

παρθέναβιασμόςΚλαμπΠατέραςδίκηΑυστραλίαHas video: Exclude from popular: 1
Keywords
Τυχαία Θέματα