Βασίλισσα Ράνια: Η φούστα που έκλεψε την παράσταση (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

H βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ξέρει τι της ταιριάζει και το υποστηρίζει με έναν μοναδικό τρόπο.

Η ίδια επιλέγει δημιουργίες μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων -Αrmani, Valentino, Dior- αλλά και κομμάτια νέων σχεδιαστών αναδεικνύοντάς τα, με το δικό της, προσωπικό στιλ.

H βασίλισσα έδωσε το παρών σε τελετή αποφοίτησης της Aκαδημίας «Queen Rania Teacher Academy». Η ακαδημία (Queen Rania Teacher Academy) είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική οργάνωση υπό την αιγίδα της βασίλισσας Ράνια της

Ιορδανίας.

Σκοπός της είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών ώστε να αναβαθμίζουν συνεχώς τις μεθόδους διδασκαλίας τους. Απώτερος στόχος η εξέλιξη του συστήματος εκπαίδευσης της Ιορδανίας. Η ακαδημία ιδρύθηκε το 2009.

H βασίλισσα επέλεξε για την εμφάνισή της έναν σοφιστικέ συνδυασμό που έκανε τη διαφορά.

Η ίδια επέλεξε ένα λευκό τοπ με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στα μανίκια από τον οίκο Tibi και μια μάξι φούστα με φολκλόρ prints (σε κόκκινο και λευκό) από τον οίκο Fendi.

Η βασίλισσα είναι style icon και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram -στον οποίο γίνονται αναρτήσεις με κάθε δημόσια εμφάνισή της- μοιάζει με έναν οδηγό για σικ εμφανίσεις. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι έχει πάνω από 3,8 εκατομμύρια fan.

Πηγή: bovary

ΒασίλισσαΙορδανίαφόρεμαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα