Τζόνι Ντεπ κατά Ντόναλντ Τραμπ: Πότε ήταν η τελευταία φορά που ηθοποιός σκότωσε έναν πρόεδρο; (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Για ακόμη μια φορά, ο Τζόνι Ντεπ μίλησε δημοσίως ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ. Η αφορμή του δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Γκλαστονμπέρι στην Αγγλία, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ενός αποσπάσματος από την ταινία του “The Libertine”. Συγκεκριμένα, απευθύνθηκε στο κοινό και ρώτησε χαρακτηριστικά: «Μπορούμε άραγε να φέρουμε τον Τραμπ εδώ;» ενώ συνέχισε λέγοντας: « Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός δολοφόνησε έναν πρόεδρο;».

Μάλιστα, το κοινό αντέδρασε με ενθουσιασμό

στα λεγόμενά του, κάτι που προφανώς τον ενθάρρυνε να συνεχίσει: «Ας τον φέρουμε εδώ. Νομίζω ότι χρειάζεται βοήθεια» είπε χαρακτηριστικά με το κοινό να μη σταματά να τον χειροκροτά. Ο Τζόνι Ντεπ εξέφρασε, μάλιστα, την ικανοποίησή του που το κοινό συμφωνεί με την άποψή του: «Όλα αυτά προφανώς θα αναπαραχθούν από τα μέσα αύριο. Είναι τρομερό. Ωστόσο, χαίρομαι που είστε μέρος αυτού».

Τα λεγόμενά του, πάντως, δεν προκαλούν έκπληξη καθώς αυτή, δεν ήταν η μοναδική που ο ηθοποιός εξέφρασε την εναντίωσή του και την αντιπάθεια που τρέφει για τον Ντόναλντ Τραμπ. Είναι κάτι που έχει κάνει αρκετές φορές και στο παρελθόν.

Τζόνι ΝτεπΝτόναλντ Τραμπλεκτική επίθεσηGlastonbury festivalHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα