Τζήμερος: Γιατρός καλός, μόνο δεξιός! (Photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θάνος Τζήμερος έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη πως λατρεύει να προκαλεί γράφοντας τις απόψεις του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook καθώς πια η Δημιουργία ξανά, έχει «γυρίσει σελίδα». Αυτήν την φορά επέλεξε να σχολιάσει τις αρχαιρεσίες των νοσοκομειακών γιατρών, όπου η παράταση

του ΚΚΕ ήρθε πρώτη, εκείνη της συμμαχίας ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεύτερη και αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τρίτη.

«Μπορεί γιατρός που ψηφίζει ένα από αυτά τα κόμματα να είναι καλός γιατρός;» αναρωτιέται ο Θάνος Τζήμερος, για να καταλήξει «Αποκλείεται».

Ολόκληρη το κείμενό του, που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις:

«Πρώτο το ΚΚΕ, δεύτεροι ΛΑΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ στους νοσοκομειακούς γιατρούς!!! Μπορεί γιατρός που ψηφίζει ένα από αυτά τα κόμματα να είναι καλός γιατρός; Αποκλείεται! Το ξαναλέω:ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!

Ο εγκέφαλος λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όταν αξιολογεί δεδομένα και λύνει προβλήματα. Αν είναι κολλημένος σε ιδεοληψίες ή δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί την πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει μόνο σε πολιτικής φύσης προβλήματα. Ο ορθολογιστής είναι σε όλα ορθολογιστής και ο ηλίθιος είναι σε όλα ηλίθιος.

Το ότι τόσοι πολλοί γιατροί ονειρεύονται ένα σταλινικό καθεστώς στο οποίο όλοι θα πληρώνονται με την ώρα, (δείτε τις επίσημες θέσεις του ΚΚΕ) δηλαδή θα παίρνουν όσο κι ο θυρωρός του νοσοκομείου, (ασχέτως αν όταν μεταναστεύουν πηγαίνουν στις ΗΠΑ ή στη Δυτ. Ευρώπη) είναι αδιάσειστη απόδειξη του μεταπολιτευτικού εξευτελισμού της Παιδείας, η οποία παράγει αμόρφωτους πτυχιούχους και αδιαφορεί για την άσκηση των νοητικών τους δεξιοτήτων και για τη συνολική τους καλλιέργεια.»

Θάνος ΤζήμεροςΚΚΕΑΝΤΑΡΣΥΑΣΥΡΙΖΑγιατροίHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα